Woning in Duitsland

Duitsland is voor ons op steenworpafstand. Net niet helemaal letterlijk, maar het is wel érg dichtbij. Wij zijn bijvoorbeeld tijdens de werklunch wel eens in de auto gestapt om een authentiek Duitse bratwurst te kopen op de Montaggs Markt in Emlichheim en deze ter plaatse met de lokale zenf (pittig) en een kaiserbroodje te verorberen, dan weer terug te keren naar het werk en nog voordat er een half uur van de lunchpauze voorbij is weer achter ons bureau te zitten. Dan mag je toch wel zeggen dat wij dicht bij de grens werken lijkt me. En dat heeft zo zijn voordelen.

Herman Venhorst is onze makelaar die alles weet met betrekking tot de Duitse woningmarkt, de ontwikkelingen over de grens en het juridische aspect daarbij, welke allemaal behoorlijk verschillen met Nederland. Hij wordt daarbij geholpen door unsere Nicolien, die net als Herman overal van op de hoogte is. Wilt u dus een woning kopen of verkopen in Duitsland? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Wilt u allereerst eens wat meer informatie over kopen en wonen in Duitsland? Klik dan hier om onze informatiebrochure te downloaden.

Informatie Brochure

VOORDELEN VAN VENHORST MAKELAARDIJ
 
  • Al meer dan twintig jaar actief op de Duitse markt
  • Nauw contact met financieel adviseurs en notariskantoren in Duitsland
  • Helder uitleg bij het juridische deel van de koop of verkoop
  • Groot online en offline bereik