Woning huren of verhuren

Zoek je een huurwoning? Wellicht kunnen wij helpen!

Je woning verhuren

Als je jouw woning voor korte of langere termijn wilt verhuren, is het uiteraard belangrijk dat je de juiste huurders te pakken hebt. Uit ervaring weten we dat het erg vervelend is als je de familie Van Oranje-Nassau van Amsbergen verwacht, maar pak ‘m beet de Roelvinkjes krijgt. Wij screenen huurders daarom altijd uitgebreid voordat er iets wordt ondertekend. Zodat we zeker weten dat je zonder zorgen jouw woning kunt verhuren.

De kosten van onze diensten bedragen eenmaal de maandhuur exclusief BTW.

Contact opnemen

Een huis huren

Heb je je eigen woning verkocht en zoek je tijdelijk woonruimte? Of wil je graag op eigen benen staan, maar is kopen voorlopig geen optie? Dan is huren voor jou wellicht de beste mogelijkheid.

Wij verhuren regelmatig woningen in de gemeenten Coevorden en Emmen. Omdat de vraag het aanbod echter ruimschoots overstijgt, moeten wij helaas ook veel mensen teleurstellen. Wil je graag als eerste op de hoogte zijn als wij een nieuwe woning in de verhuur krijgen?

Dan kun je het beste onze social media in de gaten houden:
Facebook
Instagram

Eerst verkopen, dan huren

Helaas kunnen wij niet iedereen die een huurwoning zoekt van dienst zijn. Besluit je echter om je woning via ons te verkopen, dan bieden wij jou wel de garantie dat je altijd een (tijdelijke) huurwoning tot je beschikking krijgt indien nodig. Deze service is exclusief voor onze opdrachtgevers.

WhatsApp met +31 524-525252