Aankoopmakelaar in Drenthe

Wil je een woning kopen in Drenthe? Wij helpen!

Je droomwoning aankopen

Aankoopmakelaars in Drenthe zijn dun gezaaid. En dat terwijl de trek (met name vanuit grote steden) naar onze provincie steeds groter wordt. Voor elke koopwoning die aan jouw wensen voldoet, zullen dus waarschijnlijk meerdere kapers op de kust zijn. En jij wilt die woning uiteraard hebben, maar ook weer niet tegen elke prijs. Dan heb je met ons de juiste aankoopmakelaar getroffen! Venhorst Makelaardij is al meer dan veertig jaar actief in de Drentse zand- en veengronden en wij weten dus van de hoed en de rand wat betreft de Drentse geschiedenis, bouw, historie, prijsontwikkeling, wijksamenstelling en woongenot. Wij kopen jouw droomwoning voor de best mogelijke prijs én met de best mogelijke service. Perfect toch?

Het aankopen van een woning gaat vaak in drie stappen:

1. Bezichtigen

Een bezichtiging bij de woning die je op het oog hebt, is uiteraard een must. Dat kan op twee manieren:
- je gaat eerst zelf kijken om te proeven of de sfeer goed is en je nadien nog altijd het juiste gevoel bij de woning hebt
- je neemt ons direct in de arm om snel zaken te kunnen doen

Onze makelaar zal altijd de koopprijzen van vergelijkbare huizen uit de buurt onderzoeken en kijkt met een meer bouwtechnische blik met je mee tijdens de bezichtigingen. Zo heb je alle informatie die nodig is om tot een goed bod te komen.

2. Onderhandelen

Als je na de bezichtiging(en) nog altijd het goede gevoel hebt, kunnen wij de onderhandelingen voor jou begeleiden. Onze aankoopmakelaar stelt in overleg met jou een scherpe aankoopstrategie op en adviseert je over een goede koopprijs met de juiste voorwaarden. Het verdere contact met de verkopende makelaar en de mogelijke onderhandelingen nemen wij dus volledig uit handen.

3. Kopen

En uiteindelijk heb je dan dus een huis gekocht! De koopovereenkomst moet worden opgesteld en alles moet financieel afgehandeld worden. Voordat jij je krabbel zet, zullen wij uiteraard het koopcontract binnenstebuiten keren en alles nauwgezet controleren. Ook zijn we aanwezig bij de laatste inspectie van de woning voor de sleuteloverdracht, zodat we zeker weten dat alles correct wordt afgerond.Kosten voor het aankopen

Wij kopen jouw woning al aan vanaf €1350,-, afhankelijk van het type woning. Heb je specifieke wensen of eisen met betrekking tot jouw aankoop? Alles is bij ons mogelijk uiteraard! Neem dan even contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Tot vraagprijs
Bezichtigen
Onderhandelen
Kopen
€200.000,-
€100,-
€250,-
€1000,-
€300.000,-€100,-€250,-€1500,-
€400.000,-€100,-€250,-€2000,-
Alles daarboven
€100,-€250,-€2500,-
WhatsApp met +31 524-525252