Duitse woning verkopen

Heb je een huis in Duitsland en overweeg je om deze te verkopen? Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring met verkopen in het grensgebied!

Makelaar in het Duitsland

Wil je je woning verkopen in Duitsland verkopen? Dan heb je de juiste makelaar gevonden! Wij zijn al vele jaren actief in het grensgebied en weten dus van de hoed en de rand wat betreft verkopen in Duitsland. En aangezien de Duitse woningmarkt behoorlijk verschilt van de Nederlandse, is dat geen overbodige luxe. Zowel in de binnen- als de buitendienst zijn wij gespecialiseerd in verkopen in Duitsland. Overweeg je je woning in Duitsland te verkopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact en dan plannen we een afspraak in!

Verkopen in het grensgebied

Duitsland is voor ons op steenworpafstand. Net niet helemaal letterlijk, maar het is wel érg dichtbij. Wij zijn bijvoorbeeld tijdens de werklunch wel eens in de auto gestapt om een authentiek Duitse bratwurst te kopen op de Montaggs Markt in Emlichheim en deze ter plaatse met de lokale zenf (pittig) en een kaiserbroodje te verorberen, dan weer terug te keren naar het werk en nog voordat er een half uur van de lunchpauze voorbij is weer achter ons bureau te zitten. Dan mag je toch wel zeggen dat wij dicht bij de grens werken lijkt me. En dat heeft zo zijn voordelen.

.

Kosten van verkopen in Duitsland

Een belangrijk verschil tussen de Nederlandse en de Duitse woningmarkt, is de betaling van ons als makelaar. Waar deze kosten in Nederland voor de verkopende partij zijn, worden deze kosten in Duitsland gedeeld door de verkopers en de kopers. De regelgeving daarvan is sinds 2021 verandert. Wil je daar meer over weten? Neem dan even contact met ons op.

Recent aanbod in Duitsland

WhatsApp met +31 524-525252