Bedrijfs Onroerend Goed

Een bedrijfspand verkopen in Drenthe? Doen we!

Bedrijfs Onroerend Goed verkopen?

Heb je een bedrijfspand in de gemeente Coevorden of Emmen en overweeg je die te verkopen? Dan helpen wij jou graag! Dankzij onze jarenlange werkzaamheden in de regio zijn wij voor veel grote beleggers, projectontwikkelaars en gebruikers dé aangewezen gesprekspartner voor commercieel vastgoed.
Bedrijfsonroerendgoed is een ingewikkelde en snel veranderende omgeving, waar wij middenin zitten. Wij helpen je daarom graag uit de brand. In overleg bepalen we de juiste huur- of vraagprijs, melden we jouw pand aan op de relevante websites, gaan we actief op zoek naar gegadigden en begeleiden wij de bezichtigingen. Ook de papieren rompslomp nemen we u uit handen.

Bedrijfspanden in Coevorden

Bedrijfsonroerendgoed kent in de gemeente Coevorden voor ons geen geheimen. Of je nou een pand hebt in het centrum van de stad, op het industrieterrein van je dorp of in de vorm van een bedrijfsloods aan huis, wij hebben zeker vaker met het bijltje gehakt. En of je nou een klein atelier of een groot bedrijfspand wilt verkopen: de kennis daarvoor hebben wij in huis.

Bedrijfsmakelaar in Emmen

Ook in de gemeente Emmen hebben wij veel bedrijfspanden in beheer. Met de komst van o.a. Wildlands, het Atlas-theater en het Raadhuisplein heeft het centrum van Emmen een behoorlijke boost gekregen, terwijl ook de gemeente als geheel aan aantrekkingskracht heeft gewonnen. Hierdoor ontvouwen zich steeds meer mogelijkheden voor de verkoop van je bedrijfspand. Ben je daar benieuwd naar? Laat dan hieronder even je gegevens achter en we komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

WhatsApp met +31 524-525252