Diensten - Venhorst Makelaardij

Wij kunnen u helpen met het kopen, verkopen, huren, verhuren en taxeren van een woning of bedrijfsobject.

Aankoop makelaar

Een aankoopmakelaar in de arm nemen is in Drenthe nog niet zo gebruikelijk als de rest van het land. Toch is dat aan te raden, zeker als je een oudere woning of een typisch Drentse boerderij zou kopen. Of uiteraard gewoon als je ontzorgd wilt worden. Ben je voornemens om een woning in onze mooie provincie te kopen? Dan helpen wij je graag met de aankoop ervan!

Ik wil een woning kopen Koop aanbod bekijken

Verkoop makelaar

Wij zijn al veertig jaar actief in de gemeenten Coevorden, Emmen, Hoogeveen en Emlichheim en zijn zodoende uitgegroeid tot de grootste makelaar van deze regio. Als ras-Drenthen zijn we bekend met het reilen en zeilen in onze provincie en kennen we de woningmarkt aldaar van haver tot gort. Omdat we al veertig jaar met onze schuiten in de Drentse veen- en zandgronden staan, hebben we bovendien een enorm netwerk opgebouwd. Zoek jij dus de beste partner om je woning voor de beste prijs mee te verkopen? Dan komen we graag langs om uit te leggen hoe wij dat voor je gaan regelen.

Ik wil mijn woning verkopen

Huren en verhuren

Wij hebben regelmatig woningen in de verhuur, maar helaas is het aanbod qua huur in onze provincie altijd vele malen lager dan de vraag. Heb je een woning te verhuren? Dan helpen wij je graag en zorgen wij ervoor dat je zeker weet dat je de juiste en veiligste huurder krijgt. Zoek je zelf naar een huurwoning? Bekijk dan eens ons huuraanbod!

Ik wil huren of verhurenHuuraanbod bekijken

Taxaties

Met twee beëdigde taxateurs in ons midden kunnen wij altijd op korte termijn een taxatierapport voor je aanleveren. Neem dan vooral even contact op en wij komen zo snel mogelijk bij je langs? Ben je vooral benieuwd naar de waarde van je woning, maar hoef je niet per se een officieel taxatierapport? Dan kunnen wij ook GRATIS langskomen voor een waardebepaling van je woning.

Mijn woning taxeren

Recent aanbod

WhatsApp met +31 524-525252