Gratis Waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van je woning? Dan komen wij graag GRATIS langs!

Wat is mijn huis waard?

Maak een afspraak en ontdek het!

De waarde van je woning is altijd interessant om te weten, of je nou overweegt om te verhuizen of niet. Daarom bieden wij aan om gratis en vrijblijvend bij jou langs te komen om de waarde van je woning vast te stellen. Zonder addertjes onder het gras.
Een van onze makelaars zal dan bij jou thuis langskomen en je nog diezelfde dag de waarde van je woning vertellen. Kan dat zo snel? Bij ons wel. We lopen immers al een poosje mee in deze regio.

Waarom Venhorst Makelaardij

De keuze uit makelaars is reuze, dat geldt in onze regio ook. Toch lukt het ons desondanks al ruim veertig jaar om de concurrentie voor te blijven. Daar hebben we overigens geen geheime formule voor, het is eigenlijk zelfs betrekkelijk simpel. Maar om het maar even (semi-)Cruijffiaans te stellen is simpelweg heel goed werk leveren moeilijker dan het lijkt.

Wat ons onder andere zo sterk maakt:

  • Veertig jaar ervaring, specifiek in onze regio
  • Gecertificeerde en gelouterde makelaars
  • Een echt familiebedrijf met korte lijntjes en dus altijd persoonlijk contact
  • Een grote online achterban met bijna 10.000 regionale volgers
  • Een actieve eigen website met 12.000+ unieke bezoekers per maand
  • Flexibel als elastiek: of je nu volledig ontzorgd wilt worden of een deel v/d werkzaamheden zelf wilt doen om geld
    te besparen, bij ons kan alles
  • Omdat wij woningenzoekers doorlopend actief benaderen, hebben wij een lange lijst met potentiële kopers voor elk huis
Zijn erg tevreden over het contact met de makelaar. Was deskundig, doortastend bij de verkoop van onze woning. Ook service en begeleiding goed verzorgd. Dikke pluim voor het team van Venhorst makelaardij. Dhr Veldhuizen - Dwerguil 20 (Emmen)

Overweeg je dus je woning te verkopen, of ben je gewoon nieuwsgierig naar de waarde? Kan komen wij graag langs! Let wel: een waardebepaling doen wij GRATIS (althans, het kost je één kopje koffie) en is verder ook geheel vrijblijvend. Zonder addertjes onder het gras.

4 oktober 2023

Vriendelijke makelaar, snelle reacties en een goede service! Wij zijn erg tevreden over deze makelaar.

Dhr. Olijve
27 september 2023

Een hele fijne makelaardij! Ze denken met je mee, staan voor je klaar en zijn heel toegankelijk. We hebben het contact met Nicolien altijd als zeer prettig ervaren en zouden iedereen aanraden om via Venhorst Makelaardij een huis te kopen of je huis te verkopen!

Een funda gebruiker
27 september 2023

We zijn twee jaar op zoek geweest en Nicolien heeft ons al die tijd niet vergeten. Ze heeft ons telkens weer getipt als er iets op de markt kwam. Heel fijn dat ze zo betrokken met ons bleef! Ook heeft ze ons bij de bezichtiging en aankoop heel goed geadviseerd. We zouden haar dan ook zeker aanbevelen om als aankoopmakelaar in te schakelen.

Een funda gebruiker
27 september 2023

zeer fijn contact gehad met deze makelaar, was altijd goed bereikbaar voor vragen en denkt mee waar nodig.

Elvira Oving
28 augustus 2023

Elke keer voor bezichtiging goed contact gehad ook na de bezichtigingen prima makelaar. Ook toen Alles definitief was Alles goed geregeld.

Yvonne Van Der Veen
27 juli 2023

De beoordelingen zeggen genoeg, we zijn zeer tevreden en zullen Venhorst Makelaars zeker aanbevelen!

Mevr. Margret Arends
11 juni 2023

goed contact met zowel de makelaar en de mensen op kantoor. We werden goed op de hoogte gehouden van de bezichtingen en andere belangrijke zaken.

Een funda gebruiker
WhatsApp met +31 524-525252