Dé makelaar van Drenthe

Je huis verkopen? Doen we!

Makelaar in Coevorden en Emmen

Jij zoekt een makelaar in de gemeente Coevorden of Emmen? Dan kun je stoppen met zoeken! Wij zijn namelijk al ruim veertig jaar actief in zuidoost-Drenthe en omdat we al zoveel jaar met onze schuiten in de Drentse zand- en veengrond staan, kennen we dus onze pappenheimers inmiddels wel in het Noorden. Overweeg je om je huis te verkopen of ben je eerst vooral nieuwsgierig naar de waarde? Geen probleem, in beide gevallen komen we dan graag bij je langs!
Wij kennen de Drentse woningmarkt van haver tot gort en kunnen je dus precies vertellen wat je woning momenteel waard is én hoe je hem eventueel het beste zou kunnen verkopen. De kosten van zo’n gesprek? Nul euro. Dat lees je goed: een waardebepaling van je woning is bij ons altijd GRATIS en geheel VRIJBLIJVEND.

Wil je wel eens weten wat je woning op zou leveren in de huidige markt? Stuur dan even een appje naar 0629356300 of laat je gegevens achter onderaan deze pagina!

makelaar coevorden

Huis verkopen in Coevorden

Als dé makelaar van de gemeente Coevorden hebben wij inmiddels een groot en trouw klantenbestand opgebouwd. Ons kantoor (link) is al sinds 1996 een vertrouwd gezicht aan de Markt en dus kent de stad zelf geen geheimen meer voor ons. Hetzelfde geldt voor het mooie Dalen of de vele andere, prachtige Drentse dorpen in onze gemeente. Omdat wij nu ruim veertig jaar bestaan hebben wij inmiddels vele duizenden woningen verkocht. Niet in heel Nederland, maar júist in deze mooie regio. De huizenmarkt én zijn bespelers kennen voor ons dus geen geheimen. En of je nou een tussenwoning, een luxe villa of een Saksische boerderij te verkopen hebt: wij helpen je graag!

makelaar in Emmen

Woning verkopen in Emmen

Als makelaar is de gemeente Emmen voor ons ook vertrouwde grond. Al ruim twintig jaar sieren onze te-koopborden het straatbeeld in de trotse stad en de gezellige omliggende dorpen. Met de komst van Wildlands en het fraaie Atlastheater, de promotie van FC Emmen naar de eredivisie en de bijzonder fraaie vernieuwing van het Raadhuisplein, heeft de stad en gemeente Emmen behoorlijk aan aantrekkingskracht en naamsbekendheid gewonnen. En dat is te merken! Uiteraard houden wij alle ontwikkelingen rondom de Emmer huizenmarkt strak in de gaten, zodat je zeker weet dat je met ons de hoogste prijs voor je woning krijgt. Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Neem dan even contact met ons op voor een vrijblijvende Waardebepaling!

Maak een afspraak

Wil je een vrijblijvend gesprek over de mogelijke verkoop van je woning, ben je nieuwsgierig naar de waarde of ben je al overtuigd en wil je graag samen met ons je huis verkopen? Laat dan hieronder even je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring

27 september 2023

We zijn twee jaar op zoek geweest en Nicolien heeft ons al die tijd niet vergeten. Ze heeft ons telkens weer getipt als er iets op de markt kwam. Heel fijn dat ze zo betrokken met ons bleef! Ook heeft ze ons bij de bezichtiging en aankoop heel goed geadviseerd. We zouden haar dan ook zeker aanbevelen om als aankoopmakelaar in te schakelen.

Een funda gebruiker
27 september 2023

zeer fijn contact gehad met deze makelaar, was altijd goed bereikbaar voor vragen en denkt mee waar nodig.

Elvira Oving
28 augustus 2023

Elke keer voor bezichtiging goed contact gehad ook na de bezichtigingen prima makelaar. Ook toen Alles definitief was Alles goed geregeld.

Yvonne Van Der Veen
27 juli 2023

De beoordelingen zeggen genoeg, we zijn zeer tevreden en zullen Venhorst Makelaars zeker aanbevelen!

Mevr. Margret Arends
11 juni 2023

goed contact met zowel de makelaar en de mensen op kantoor. We werden goed op de hoogte gehouden van de bezichtingen en andere belangrijke zaken.

Een funda gebruiker
8 juni 2023

Contact was perfect. We hadden veel vragen en kregen hier alle medewerking voor. Eindresultaat...uitstekend verlopen

Dhr. Albert Kregel
1 juni 2023

Alle communicatie verliep erg soepel en snel. Dit hebben wij in het verleden al ervaren en bij het kopen van ons nieuwe huis en verkopen van ons "oude" huis wederom. Erg prettige makelaar!

Een funda gebruiker
WhatsApp met +31 524-525252