Dé makelaar van Drenthe

Je huis verkopen? Doen we!

Makelaar in Coevorden en Emmen

Jij zoekt een makelaar in de gemeente Coevorden of Emmen? Dan kun je stoppen met zoeken! Wij zijn namelijk al ruim veertig jaar actief in zuidoost-Drenthe en omdat we al zoveel jaar met onze schuiten in de Drentse zand- en veengrond staan, kennen we dus onze pappenheimers inmiddels wel in het Noorden. Overweeg je om je huis te verkopen of ben je eerst vooral nieuwsgierig naar de waarde? Geen probleem, in beide gevallen komen we dan graag bij je langs!
Wij kennen de Drentse woningmarkt van haver tot gort en kunnen je dus precies vertellen wat je woning momenteel waard is én hoe je hem eventueel het beste zou kunnen verkopen. De kosten van zo’n gesprek? Nul euro. Dat lees je goed: een waardebepaling van je woning is bij ons altijd GRATIS en geheel VRIJBLIJVEND.

Wil je wel eens weten wat je woning op zou leveren in de huidige markt? Stuur dan even een appje naar 0629356300 of laat je gegevens achter onderaan deze pagina!

makelaar coevorden

Huis verkopen in Coevorden

Als dé makelaar van de gemeente Coevorden hebben wij inmiddels een groot en trouw klantenbestand opgebouwd. Ons kantoor (link) is al sinds 1996 een vertrouwd gezicht aan de Markt en dus kent de stad zelf geen geheimen meer voor ons. Hetzelfde geldt voor het mooie Dalen of de vele andere, prachtige Drentse dorpen in onze gemeente. Omdat wij nu ruim veertig jaar bestaan hebben wij inmiddels vele duizenden woningen verkocht. Niet in heel Nederland, maar júist in deze mooie regio. De huizenmarkt én zijn bespelers kennen voor ons dus geen geheimen. En of je nou een tussenwoning, een luxe villa of een Saksische boerderij te verkopen hebt: wij helpen je graag!

makelaar in Emmen

Woning verkopen in Emmen

Als makelaar is de gemeente Emmen voor ons ook vertrouwde grond. Al ruim twintig jaar sieren onze te-koopborden het straatbeeld in de trotse stad en de gezellige omliggende dorpen. Met de komst van Wildlands en het fraaie Atlastheater, de promotie van FC Emmen naar de eredivisie en de bijzonder fraaie vernieuwing van het Raadhuisplein, heeft de stad en gemeente Emmen behoorlijk aan aantrekkingskracht en naamsbekendheid gewonnen. En dat is te merken! Uiteraard houden wij alle ontwikkelingen rondom de Emmer huizenmarkt strak in de gaten, zodat je zeker weet dat je met ons de hoogste prijs voor je woning krijgt. Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Neem dan even contact met ons op voor een vrijblijvende Waardebepaling!

Maak een afspraak

Wil je een vrijblijvend gesprek over de mogelijke verkoop van je woning, ben je nieuwsgierig naar de waarde of ben je al overtuigd en wil je graag samen met ons je huis verkopen? Laat dan hieronder even je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring

20 juni 2024

Goede begeleiding en alles verliep soepel. Fijne samenwerking! Laagdrempelig. Scheelt een hoop zorgen en gedoe..

Dhr. Harold Dik
29 mei 2024

Super goed contact met de makelaar. Betrokken, deskundig en makkelijk bereikbaar. Betrouwbaar. Kortom perfect

Mevr. C Vloedgraven
16 maart 2024

Fijn contact met de makelaar. Op vragen werd accuraat gereageerd, het huis werd binnen 14 dagen verkocht.

Een funda gebruiker
16 maart 2024

Fijn laagdrempelig contact met zowel de makelaar als personeel kantoor. Alles verliep vlot en naar eigen wensen. Zeer tevreden. Steven en team bedankt!

Een funda gebruiker
4 oktober 2023

Vriendelijke makelaar, snelle reacties en een goede service! Wij zijn erg tevreden over deze makelaar.

Dhr. Olijve
27 september 2023

We zijn twee jaar op zoek geweest en Nicolien heeft ons al die tijd niet vergeten. Ze heeft ons telkens weer getipt als er iets op de markt kwam. Heel fijn dat ze zo betrokken met ons bleef! Ook heeft ze ons bij de bezichtiging en aankoop heel goed geadviseerd. We zouden haar dan ook zeker aanbevelen om als aankoopmakelaar in te schakelen.

Een funda gebruiker
27 september 2023

zeer fijn contact gehad met deze makelaar, was altijd goed bereikbaar voor vragen en denkt mee waar nodig.

Elvira Oving
WhatsApp met +31 524-525252