Scoren met Venhorst Makelaardij

Je bent gelukkig met je huis en dat is helemaal top. Je bent al vele jaren tot volle tevredenheid samen en toen je voor het eerst een kijkje nam was het direct liefde op het eerste gezicht. Maar toch… je betrapt jezelf er de laatste tijd op dat je steeds vaker ook naar andere huizen kijkt. Niet met voorbedachten rade, maar gewoon, uit interesse. Onschuldig, maar toch, je kijkt. Na al die jaren is je eigen huis toch ook maar gewoon gewoon geworden en tja, het hart wil wat het hart wil. Wij kennen dat gevoel.
En daarom is Venhorst Makelaardij een heus datingbureau gestart! Want je bent heus niet de enige die wel eens droomt van iets anders ?? Want hoewel slechts 5% van de woningen in Drenthe in de verkoop staat, blijkt uit onderzoek dat bijna een derde van de mensen best zou willen verhuizen. Wat men tegenhoudt? Voornamelijk de angst om je woning al verkocht te hebben, voor je zelf je droomwoning gevonden hebt. En dus hebben wij daarvoor de oplossing: ons datingbureau!

Wat doen wij als woningcupido? Wij verzamelen twee partijen:
  • Mensen die hun woning best wel zouden willen verkopen als de juiste koper zich aandient, maar de woning niet actief in de verkoop willen zetten.
  • Mensen die actief op zoek zijn naar een woning, maar binnen het huidige aanbod hun droomhuis niet kunnen vinden

In 75% van de gevallen zul je zowel nummer 1 als nummer 2 zijn, want zoals gezegd: veel mensen verkopen niet (nummer 1), omdat ze niet weten wat ze kopen willen (nummer 2). Het lastige is alleen dat je nooit de andere nummers 1 en 2 ontmoet, omdat het op deze manier altijd onder de radar blijft.

En dat gat gaan wij dus voor jou vullen. Datingbureau Venhorst Makelaardij verzamelt namelijk alle passieve zoekers en verkopers en koppelt deze (uiteraard in alle discretie ;)) aan elkaar. Zo kunnen wij er, zonder dat de buurt het verder weet, voor zorgen dat we én een koper voor jouw woning hebben, én een nieuwe woning voor jou! Dit alles wordt geregeld door onze Cupido Nicolien Venhorst.

Dus kijk jij stiekem toch wel eens naar dat net wat groenere gazon van de buren? Droom je wel eens van een huis met net wat meer inhoud, of juist wat minder? En overweeg je stilletjes wel eens om je huis na een gelukkig huwelijk nu aan de kant te zetten? Dan helpen wij jou graag! Zet je woning gratis bij ons in de stille verkoop (link) of wordt zelf gratis actief zoeker (link), en wellicht hebben wij dan de juiste match voor jou!