Appartementen Poort van Coevorden: statusupdate

Appartementen Poort van Coevorden: statusupdate

04-02-2021

Lees hier een update over de bouw van de appartementen aan de Bentheimerstraat, de zogeheten Poort van Coevorden.

Poort van Coevorden: update over de bouw van appartementen

De bouw van de appartementen in de Bentheimerstraat had eigenlijk al lang afgerond moeten zijn, maar nog altijd is er niet gestart met de bouw. Dat heeft ermee te maken dat er in 2018 bij opgravingen resten zijn ontdekt van de historische Bentheimer Poort uit de zeventiende eeuw. Dit heeft voor aanzienlijke vertraging gezorgd met betrekking tot de realisatie van het nieuwbouwproject.

Het idee is dat deze vondsten op een mooie manier geprojecteerd en geïntegreerd gaan worden in de nieuwe Poorten. Een prachtplan, maar dat betekende wel dat de architect ook terug moest naar de tekentafel. Inmiddels is er een nieuw ontwerp dat snel goed gekeurd zal gaan worden en waarmee de aannemers momenteel aan het berekenen zijn wat de nieuwe bouwkosten worden.

Naar alle waarschijnlijkheid zal in de nieuwe ontwerpen in elk geval een extra appartement worden gecreëerd (9 i.p.v. 8). De geschatte prijzen van de verschillende appartementen zijn momenteel echter nog niet bekend. Wil je graag zo snel mogelijk een berichtje ontvangen als er nieuws is met betrekking tot dit project? Schrijf je dan onderaan even in en je krijgt bij elke update een notificatie.

Op de hoogte blijven?

Vul hier jouw naam en e-mailadres in en blijf op de hoogte van "Appartementen Poort van Coevorden: statusupdate".

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring

WhatsApp met +31 524-525252