Wisseling v/d wacht bij Venhorst Makelaardij

Wisseling v/d wacht bij Venhorst Makelaardij

04-01-2021  •  door: Tijmen

Na bijna 42 jaar doen oprichters Herman en Dia Venhorst een stapje terug en is het bedrijf nu in handen van Steven en Nicolien Venhorst

Vanaf 1 januari zwaaien Steven en Nicolien Venhorst de scepter bij Venhorst Makelaardij. Zij waren al enige jaren mede-eigenaar, maar nemen nu alle aandelen over. Oprichters Herman en Dia Venhorst blijven wel actief binnen het bedrijf, maar gaan in loondienst verder en zullen dus goed naar hun kinderen moeten luisteren voortaan.

Venhorst Makelaardij werd bijna 42 jaar geleden opgericht en inmiddels hebben ze vele duizenden woning in deze regio verkocht. Het kantoor is uitgegroeid tot de grootste van de gemeente Coevorden en één van de grootste van de provincie Drenthe, terwijl ze in 2016 nog uitgeroepen werden tot beste makelaarskantoor van Noord-Nederland. Steven en Nicolien willen graag doorgroeien met het bedrijf, uiteraard met behoud van de familiaire sfeer op het kantoor.

Dat Herman en Dia een stapje terugdoen, betekent overigens geenszins dat de geraniums ingekocht gaan worden. Ze blijven beide actief bij het kantoor (Herman als makelaar, Dia in de binnendienst) en er zijn een aantal lopende projecten die hun voorlopig bezig nog wel bezig zullen houden. Zo wordt er in Dalen aan De Steeg gewerkt aan de realisatie van een soort ‘knarrenhof’ voor de oudere jongeren van het dorp.

WhatsApp met +31 524-525252