Nieuwbouw Vosmaten Coevorden

Nieuwbouwwoningen aan de Commiezenweg & Weegbree

nieuwbouw vosmaten coevorden

Wonen met slapen en baden op de begane grond

Aan de Commiezenweg op de Vosmaten in Coevorden worden vier woningen (twee 2/1-kapwoningen) gebouwd door Vancouver Vastgoed. Deze levensloopbestendige woningen (want met slapen en baden op de begane grond) zijn een absoluut buitenkansje, want dit type woningen wordt niet vaak gebouwd in onze gemeente.

De woningen worden van alle gemakken voorzien: ze zijn onderhoudsvrij, hebben een warmtepomp en zonnepanelen, zijn uiteraard volledig geïsoleerd, hebben vloerverwarming en amper onderhoud dankzij de kunststof kozijnen. Maar de echte onderscheidende factor zijn de twee slaapkamers en de badkamer die op de begane grond aanwezig zijn! Daarnaast kun je de verdieping geheel naar eigen wensen en behoeften invullen. Ideaal dus!

*UPDATE*

Alle woningen zijn inmiddels onder optie. Desondanks is het goed dat je dit leest, want als je hieronder je gegevens achterlaat, kunnen wij je direct op de hoogte brengen als er een vergelijkbaar nieuwbouwproject wordt opgestart!

nieuwbouw vosmaten

Nieuwbouw aan de Weegbree in Coevorden

In de populaire woonwijk Vosmaten worden in 2021 zes 2/1-kapwoningen gebouwd door Vancouver Vastgoed. De ruime woningen hebben elk in elk geval drie slaapkamers en een vaste trap  naar de tweede verdieping, waar je zelf de mogelijkheid hebt om de ruimte in te delen tot bijvoorbeeld een extra slaapkamer of speelkamer. Uiteraard worden de woningen voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen, worden ze volledig geïsoleerd en bovendien voorzien van vloerverwarming. Een unieke kans dus voor starters of gezinnen die graag ruim willen wonen in een jong en modern huis in een kindvriendelijke woonomgeving.

*Update*

Inmiddels zijn alle 2/1-kapwoningen onder optie. Toch is het goed om je gegevens hieronder even achter te laten. En dat heeft twee redenen: allereerst zijn ze nog niet definitief verkocht, dus het zou kunnen dat er nog weer één vrij komt. Daarnaast zullen er in de toekomst nog weer vergelijkbare projecten opgestart worden en als jij je aanmeldt bij ons kantoor, weet je dat dan als eerste.

Vancouver Vastgoed en Venhorst Makelaardij

Wij werken al vele jaren nauw samen met Vancouver Vastgoed, de Coevorder projectontwikkelaar die o.a. verantwoordelijk is voor de mooie bebouwing aan de Oosterstraat, Oostersingel, Koedijkje en de Oude Bioscooplocatie in Coevorden. Ook de komende jaar zitten er nog verscheidene projecten in de pijpleiding waarvan wij jou bij de start graag op de hoogte brengen. Wil je graag als eerste op de hoogte zijn als er een nieuw project van start gaat? Laat dan hieronder even je gegevens achter en wij zetten je op onze lijst!.

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en je blijft altijd op de hoogte wat betreft nieuwbouw in Coevorden.

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring

WhatsApp met +31 524-525252