Vaart NZ 10, Nieuw-amsterdam

€ 249.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

In verband met de vele aanvragen zijn wij gestopt met het inplannen van bezichtigingen.

----------
Aan vaarwater gelegen in het dorp Nieuw Amsterdam, bieden wij deze vrijstaande woning aan met vrijstaande schuur en stacaravan. De woning, gebouwd in 1905, staat op een royaal perceel van 1075 m² eigen grond. Hoewel de woning grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd moet worden, biedt dit ook een uitgelezen kans om op het gebied van verduurzaming aanzienlijke verbeteringen door te voeren. Kortom, voor iemand met twee rechterhanden is dit de perfecte mogelijkheid om een droomhuis geheel naar eigen wens te creëren.

De royale tuin is op het noordoosten gelegen, heeft meerdere terrassen en 2 appelbomen, 2 perenbomen een pruim, amandel en een vijgenboom.

De plaats Nieuw-Amsterdam heeft veel voorzieningen en is uitstekend bereikbaar. De A37 bevindt zich op gepaste afstand, geen geluidsoverlast maar wel snel bereikbaar. Daarnaast is er een treinstation. Emmen, biedt met haar regiofunctie alle voorzieningen, bijv. voortgezet- en hoger onderwijs, theater en een ziekenhuis. 

INDELING:
Begane grond: hal/entree. Woonkamer voorzien van een obs chipplaat vloer. Slaapkamer/kantoor. Dichte keuken met fornuis, afzuigkap, oven en vaatwasser. Tussenhal. Slaapkamer met inloopkast. Badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet. 
Bijkeuken met wasmachineaansluiting. Berging met toilet. Schuur met werkplaats en keukenblok.

Eerste verdieping: Zolder met cv-ketel.


Extra informatie:
- verwarmen geschiedt middels radiatoren;
- woning heeft gedeeltelijk vloer en gedeeltelijk glasisolatie;
- energielabel G;
- stacaravan blijft achter;
- de elektra is deels vernieuwd;
- mooi en vrij uitzicht over vaarwater.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Interesse?

Plan een bezichtiging voor Vaart NZ 10.

Bel ons op 0524-525252 of WhatsApp via +31 524-525252 voor direct contact. Of laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring

WhatsApp met +31 524-525252