Langeloerduinen 4 102, Norg

€ 199.000 k.k.
Makelaar Nicolien Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Wil je recreëren op een plek waar je de natuur op zijn best ervaart?
Midden in het bos van Norg, staat dit schitterend gelegen nieuwe chalet te koop.
Het chalet ligt op een mooie kavel van 150 m².

Indeling: Entree via terrasdeur. Woonkamer met schuifpui naar het terras. Open Ikea keuken met inbouwapparatuur (v.v. inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, combi-oven en afzuigkap). Badkamer met douche, designradiator, wastafel en toilet. Twee slaapkamers. 2 auto’s mogen bij de woning geparkeerd worden.
Aangesloten op het gemeentelijke riool en volledig elektrisch. Voorzien van vloer, dak en gevel isolatie en dubbelglas HR++. Het gehele chalet is voorzien van led inbouw verlichting.
Luxe kunststof wanden en mechanische ventilatie en kantelraam in de badkamer.

De complete constructie van het chalet is opgebouwd uit FSC gecertificeerd hout. Gevelbekleding met (onderhoudsvrije) Douglas hout. Deze zal mooi grijs verkleuren gedurende de jaren (of bij behandeling kan het deze geel/rode kleur behouden)

Bos en VvE Natuurvrienden Norg
De recreatiewoning maakt onderdeel uit van de ‘Natuurvrienden Norg.’ Er is sprake van een appartementsrecht en bij koop wordt u mede eigenaar van 11 hectare bos. Dit ligt in het bosgebied Langeloerduinen, onderdeel van natuurgebied Norgerduinen. Er zijn 87 recreatiewoningen die deel uit maken van de VvE; elk met zijn eigen uitstraling. Met z’n allen bent u eigenaar van het bos. De kavels zijn allemaal 10x15 meter. Het recreatieterrein is sinds 1950 in gebruik en sinds 2012 is de VvE actief.

Het bos heeft een natuurlijk en open karakter en moet vrij blijven van kunstmatige afrasteringen. Het gebied en de recreatiewoningen zijn toegankelijk via 5 afsluitbare slagbomen. U kunt het gehele jaar gebruik maken van uw recreatiewoning, alleen permanente bewoning is niet toegestaan.

Omgeving
Norg is een prachtig brinkdorp bovenin de provincie Drenthe. Het bos staat bekend om zijn ongerepte natuur, oase van rust en de vele recreatieve mogelijkheden. Vanuit deze locatie kun je mooie fiets- of wandeltochten maken naar bv. Roden, Assen, Veenhuizen of Zuidvelde. De prachtige natuurgebieden Het Noordse veld en het Fochteloërveen bevinden zich ook in de nabije omgeving.

Norg zelf is door het toerisme en de mooie natuur een sfeervol en levendig dorp. Het heeft een breed horeca aanbod. Eveneens een compleet winkelaanbod en voorzieningen zoals een manage, tennisbanen, overdekt familie zwembad als ook een eigen huisartsenpost met tandartspraktijk.

BIJZONDERHEDEN
- VvE bijdrage van € 250,- per jaar
- U betaalt hier verder GEEN parkkosten!
- Privacy gewaarborgd
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Interesse?

Plan een bezichtiging voor Langeloerduinen 4 102.

Bel ons op 0524-525252 of WhatsApp via +31 524-525252 voor direct contact. Of laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring

WhatsApp met +31 524-525252