Hoofdweg 133, De krim

€ 259.000 k.k.
Makelaar Nicolien Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een mooie locatie, aan de doorgaande weg, gelegen in De Krim staat deze vrijstaande met garage in de verkoop. Deze woning heeft de perfecte combinatie tussen landelijk wonen en alle voorzieningen en faciliteiten om de hoek. Aan de achterzijde kijkt men over de prachtige landerijen van Overijssel en de Grote Scheere. 

De woning is gebouwd in 1958 en staat op een kavel van 870 m2. De woning is altijd ontzettend netjes en goed onderhouden, maar een moderniseringsrondje is wel van toepassing. Zo beschikt de woning niet over een centrale verwarming, dat betekent dat u in deze tijd van verduurzamen niets hoeft te slopen u kunt zelf een keuze maken in het verwarmen van de woning. Momenteel zijn er gevelkachels aanwezig en een geiser. 

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree met meterkast. Dichte keuken met keukenblok. Doorzon woonkamer. Achterhal met toilet. Ruime bijkeuken met wasmachine aansluiting en kastenwand

1e Verdieping: Drie slaapkamers met vaste kasten en een slaapkamer heeft toegang tot het platte dak. Badkamer: wastafel en douche. 

2e Verdieping: Zolder, bereikbaar via vlizo. 

Garage en tuinschuurtje. 

Een ruime diepe tuin gelegen op het zuiden met prachtig wijds uitzicht. 

Extra informatie: 
- Isolatie: glasisolatie en kunststof kozijnen;
- Energielabel: G
- Grote, diepe kavel met weids uitzicht over de landerijen
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252