Terug naar de resultaten
Brinkweg 2 in Zwinderen 7864 TD

Brinkweg 2

7864 TD Zwinderen
Vraagprijs € 450.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Deze sfeervolle boerderij (oorspronkelijk gebouwd halverwege de 18de eeuw) is in gebruik als winkelpand met 730 m² verkoopoppervlakte en nog eens 137 m² magazijn. De boerderij is bijna 30 jaar in gebruik geweest als winkel voor baby- en peuterbenodigdheden en beschikt aangrenzend ook over een weiland. Dankzij de huidige indeling en de grote verkoopoppervlakte, is de boerderij erg geschikt als een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 867 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Deze sfeervolle boerderij (oorspronkelijk gebouwd halverwege de 18de eeuw) is in gebruik als winkelpand met 730 m² verkoopoppervlakte en nog eens 137 m² magazijn. De boerderij is bijna 30 jaar in gebruik geweest als winkel voor baby- en peuterbenodigdheden en beschikt aangrenzend ook over een weiland. Dankzij de huidige indeling en de grote verkoopoppervlakte, is de boerderij erg geschikt als een originele detailhandelsplaats. De combinatie van de ligging in het mooie, typisch Drentse dorp en uiteraard de eveneens typische Drentse boerderij, zorgt ervoor dat je hier bij uitstek de mogelijkheid hebt om een unieke winkel te creëren.
Wonen/werken/praktijk zou ook mogelijk kunnen zijn.


Ligging
Op een prachtige plek in de kom van het dorp Zwinderen gelegen. Dankzij de ligging aan de A37 is het pand goed bereikbaar voor publiek en als middelpunt van de driekhoek Hoogeveen-Emmen-Coevorden heeft de Brinkweg 2 een goede, centrale locatie.

Bestemming
In overleg met de gemeente is eventueel het wijzigen van de bestemming naar een woonbestemming bespreekbaar. Dan zou het ook tot de mogelijkheden behoren om het pand op te splitsen in twee woningen. Andere mogelijkheden zouden zijn: in gebruik name als kantoorpand, horecagelegenheid, bedrijf-aan-huis, medische of sociaal-culturele voorzieningen.

Parkeren
Parkeren is op het terrein mogelijk. Daar zijn acht parkeerplaatsen aanwezig, uitbreiding is eventueel mogelijk.

INDELING
Begane grond: Ontvangstbalie bij de entree. Twee verschillende verkoopruimtes. Magazijn. Kantoor. Toiletruimte.

1e verdieping: Twee verschillende verkoopruimtes.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 450.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1746 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 867 m² Verkoopoppervlakte 730 m² Perceeloppervlakte 6710 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
867 m²
Verkoop vloeroppervlakte
730 m²
Verdiepingen
2
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, sanitair, pantry/keuken
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring