Terug naar de resultaten
Modem 4 in Coevorden 7741 MJ

Modem 4

7741 MJ Coevorden
Vraagprijs € 545.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Een dubbele woning met bedrijfshal (van ca 500 m²) en buitenterrein, gelegen op een perceel van 2.100 m².
Parkeerplaatsen voldoende aanwezig.

Het geheel is gelegen op bedrijventerrein ‘’De Hare’’ in Coevorden, waar zich een diversiteit van bedrijven met woningen bevinden. Er is een goede bereikbaarheid middels uitvalswegen: op- en afritten van de N34 bevinden zich op steenworp...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 500 m²
Lees meer

Omschrijving

Een dubbele woning met bedrijfshal (van ca 500 m²) en buitenterrein, gelegen op een perceel van 2.100 m².
Parkeerplaatsen voldoende aanwezig.

Het geheel is gelegen op bedrijventerrein ‘’De Hare’’ in Coevorden, waar zich een diversiteit van bedrijven met woningen bevinden. Er is een goede bereikbaarheid middels uitvalswegen: op- en afritten van de N34 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A37.

Ook middels openbaar vervoer is het pand goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts een paar honderd meter loopafstand.

Hal: entree met meterkast, kantoorruimte, kantine en hal Totaal plm 500m²

Woning 4a: woonopp. plm 150m². Beg. gr. Woonkeuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer. Verdieping: 3 slaapkamer en badkamer en balkon
Woning 4b: is ongeveer identiek aan no 4a

Een prachtige locatie met verschillende mogelijkheden tot het combineren van wonen en werken voor eigenaar/bedrijfsleider/personeel!

Gebruik en bestemming:
Deze locatie ligt binnen het bestemmingsplan Bedrijventerrein Stad, Coevorden. In dit bestemmingsplan zijn de woningen (Modem 4a en Modem 4b) aangeduid als bedrijfswoningen. De woningen betreffen bedrijfswoningen en mogen volgens het bestemmingsplan uitsluitend in combinatie met een daarbij gevestigd bedrijf (zoals gedefinieerd in het bestemmingsplan**) worden gebruikt. Met andere woorden: de woningen zijn bedoeld voor de huisvesting van de eigenaar of een werknemer van het bedrijf waartoe de woning behoort. Reguliere bewoning is derhalve niet toegestaan. Het is mogelijk dat de woningen (middels een vergunning) worden samengevoegd. Ook is het mogelijk dat er op het terrein ruimte wordt gecreëerd voor twee volwaardige bedrijven met elk een bedrijfswoning. kortom, van alles mogelijk.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de Gemeente.
Aan bovenstaande omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

** link naar het bestemmingsplan (kopieer en plak):
www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0109.200BP00004-0003/b_NL.IMRO.0109.200BP00004-0003_rb1.pdf


Ondanks dat de inhoud van deze advertentie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Venhorst Makelaardij niet aansprakelijk voor onjuiste of onvolledige informatie. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 545.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 500 m² Perceeloppervlakte 2100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 15 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
500 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring