Stationsstraat Penthouse 2.2, Coevorden

€ 525.000 v.o.n.
Makelaar Nicolien Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

‘Residentie De Remise’: een comfortabele woon- en leefomgeving, gelegen aan de rand van de oude binnenstad van Coevorden. Het bouwplan bestaat uit 12 nieuwbouwappartementen, 3 penthouses en een riante stadsvilla. Een fraai stukje binnenstedelijke herontwikkeling! De 3 penthouses zijn gelegen op de 2e verdieping. 

Het nieuwe appartementengebouw telt drie woonlagen. Op de begane grond en op de 1e verdieping komen totaal 12 comfortabele appartementen. Op de 2e verdieping is ruimte voor 3 riante penthouses. ‘Residentie de Remise’ bevindt zich op ruime afstand van de Stationsstraat. Achter ‘Residentie de Remise’ krijgen alle appartementen een eigen berging en een eigen parkeerplaats. De voortuinen gaan over in gemeenschappelijk groen, waar de bomenrij die oorspronkelijk op deze plek stond, opnieuw wordt aangeplant!

De appartementen worden gebouwd door Janssen de Jong Bouw Noord uit Hardenberg, in opdracht van Sujo Groep uit Capelle a/d IJssel. Otten & Flim Makelaardij is betrokken als projectmakelaar. Eerst worden de appartementen en penthouses gerealiseerd, waarna in de tweede fase de vernieuwing van de villa volgt. Er is bij dit type penthouses sprake van de volgende woningen en koopsommen:

Penthouse   2.2   - situering 2e verd  - koopsom € 525.000,- v.o.n.
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252