Over dit object

Midden in het historische centrum van Coevorden gelegen karaktervol geschakeld pand met binnenplaatsje en stenen berging. Het pand is oorspronkelijk gebouwd in 1920 en steeds keurig onderhouden, de laatste verbouwing dateert van 2003. De ligging is prachtig; aan de Markt in de binnenstad van Coevorden. Winkels en alle andere voorzieningen "om de hoek".

INDELING:
Begane grond: Hal/entree. Tussenhal met toilet. Mooi, licht kantoor met airco, meter- en inloopkast. 2e kantoor. Dichte keuken met keukenblok en diverse apparatuur (o.a. koelkast en gaskookplaat). Bijkeuken met de diverse aansluitingen. Douche gelegenheid.

1e verdieping: Drie kantoren. Overloop met vlizotrap naar:.....

2e verdieping: Zolderberging met de CV-ketel (2020) en meidenkamer.

Het pand is grotendeels voorzien van isolatieglas. De staat van onderhoud is redelijk netjes, maar er is wel een beetje onderhoud nodig. De tuin met achteringang (recht van overpad) is geheel verhard, biedt volop privacy en u kunt er heerlijk beschut zitten.

Bestemming: De bestemming van het pand is ‘centrumvoorzieningen’, waarbij 'wonen' is uitgesloten.

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren.
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252