Erm – Steenbakkersweg 7-326
€ 59.000,- k.k.
Bouwjaar 1995
4 kamers

333 m2


Bouwjaar 1995


4 kamers


2 slaapkamers

Steenbakkersweg 7-326 (Primo) 7843 RM Erm (Recreatiepark Ermerstrand)

Aan het bos gelegen vrijstaand CHALET met overdekt buitenterras op een ruime kavel van 333 m² eigen grond. Dit chalet is in 1995 gebouwd en sindsdien keurig onderhouden. In 2007 is de c.v. installatie aangelegd en is het chalet vergroot met een aanbouw (nu totaal plm 75 m²).
Het chalet is gelegen op Recreatiepark Ermerstrand, op het chaletpark Primo en ligt op loopafstand van het strand met o.a. een waterskibaan, het bos en is centraal gelegen ten opzichte van de plaatsen Emmen, Coevorden en Hoogeveen.

INDELING:
Overdekte entree. Hal. Wasruimte en de CV-ketel (2007). Woonkamer met erker en tuindeuren. Woonkeuken met inbouwkeuken en apparatuur (o.a. gaskookplaat, koelkast/vriezer en oven). Twee slaapkamers en doucheruimte met toilet. Vrijstaand tuinhuisje.

Het chalet heeft een eigen parkeerplaats is uitstekend geïsoleerd en wordt verwarmd d.m.v. CV-radiatoren. De fraai aangelegde tuin, gelegen op het zuiden, beschikt over een overdekt terras/serre en een tuinhuisje.
Een rustig gelegen sfeervol chalet!

Parkkosten bedragen ca. € 535,– per jaar!

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij de makelaar van alle aansprakelijkheid.

Plattegronden