Stille verkoop

Regelmatig krijgen wij tijdens afspraken en bezichtigingen van mensen de opmerking: “ik hoef niet per se te verkopen, maar mocht je eens een gegadigde hebben voor een woning als de mijne, dan mag je altijd bellen.” Logisch. Niet iedereen wil een bord in de tuin hebben, zijn woning op Funda zien staan, de hele buurt op de hoogte hebben van eventuele verhuisplannen en bij voorbaat al kosten maken, dat snappen wij goed. Net als de angst om je eigen woning al verkocht te hebben voordat je zelf je nieuwe droomhuis hebt gevonden.

Daarom hebben wij besloten dat je jouw woning GRATIS bij ons in de Stille Verkoop kunt zetten! Wat betekent dat concreet? Simpel: wij nemen jouw woning op in ons systeem en verder hoort niemand daar iets van, tenzij wij een concrete koper tegen het lijf lopen. Geen Funda, geen social media, geen bord, geen kosten. Als grootste makelaarskantoor van onze regio kennen en werven wij talloze actieve en passieve zoekers (o.a. via onze site), waardoor wij een enorm netwerk van zoekende mensen hebben gecreëerd.

En het werkt ook andersom: overweeg je te verkopen, maar heb je je droomwoning nog niet gevonden? Laat het ons weten! Zoals je op basis van dit bericht mag concluderen, werven wij ook actief woningen voor in de stille verkoop en daar zou maar zo jouw droomwoning tussen kunnen zitten.

We beschouwen onszelf wat dat betreft ook graag als een datingbureau. Wij verzamelen aan de ene kant alle zoekers die (al dan niet passief) op zoek zijn naar een woning en proberen deze te koppelen aan mensen die (al dan niet passief) hun woning overwegen te verkopen.

Speelt zo af en toe door jouw hoofd dus ook wel eens de gedachte om te verhuizen naar een andere woning? En zou je best een seintje willen ontvangen als wij een concrete kopers voor je woning denken te hebben, zonder dat je dat ergens toe verplicht of dat dat kosten met zich meebrengt?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op om een korte afspraak in te plannen.

* Uiteraard gebruiken wij jouw gegevens alleen voor bovengenoemde doelen. Lees hier onze privacy-verklaring m.b.t. de AVG-wetgeving. 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring