Team

Theo Reitsma stelde het in 1988 al: dit is een goed stel hoor! Technisch gezien had hij het niet helemaal over ons team, maar het had uiteraard maar zo gekund. Met onze mooie mix van aanvallend ingestelde secretaresses en frisse, technisch vaardige makelaars spelen we een fraaie variant op het geroemde Totaal Makelaardij en de Tiki-taka Makelaardij. Een dodelijke combinatie van lokale kennis van de markt en de zoekers, online vertegenwoordiging op Funda, onze websites en onze grote schare online volgers ( Facebook en Instagram meer dan 4000 volgers). De voetbal-metafoor loopt een beetje uit de hand, maar u begrijpt wat we bedoelen. Maak hieronder kennis met ons uitstekende team!

 

Venhorst Makelaardij

Herman Venhorst
Herman Venhorst
Herman Venhorst. Capo di tutti Capi. Zette bijna 40 jaar geleden zijn eerste stappen in de makelaarswereld en maakte van ons kantoor de grootste van Zuidoost-Drenthe. Nestor van het bedrijf. Ondanks de stress nog altijd geen grijze haren, maar ook dat heeft zijn redenen. Trotse opa bovendien en daarom op woensdag afwezig wegens opa-dag.
Steven Venhorst
Steven Venhorst
Dit is Steven, makelaar in onze dienst. Fijne kneepjes van het vak geleerd van De Oude Rot, dus dat zit wel goed, net als zijn schoenen. Want herkenbaar aan zijn kleurrijke stappers en levenslust. Begon in 2008 aan zijn makelaarscarrière en stopt in 2080, op zijn vroegst. Jaarlijks te vinden op het Oktoberfest, in lederhosen uiteraard. Foto’s alleen op verzoek.
Dia Venhorst
Dia Venhorst
Binnendienst
Onze styliste, bekijkt het leven door een zalmroze bril. Kan zich muntgroen en zachtokergeel ergeren aan rommel in huis. Gediplomeerd en dus met verstand van zaken. Krijgt zelfs het huishouden van Jan Steen Feng Shui. Helpt u graag uw woning op en top te maken voor de fotografie. Behalve op woensdag, want dat heeft ze oma-dag.
Nicolien Venhorst
Nicolien Venhorst
Nicolien, onze Cupido met vlijmscherpe pijl. Relatiespecialist die elke zoeker aan zijn of haar droomwoning koppelt. Kent ieders wensen, kent ieder huis. Tevens ons klankbord voor al uw vragen en actief in de buitendienst. Schiet ook met scherp op het voetbalveld en is dol op een Obstacle Run op zijn tijd. moeder van twee kleine kinderen, dus je kunt haar wakker maken voor een goede nachtrust. Echtgenoot is drummer en eten dus met plastic bestek.
Ellis Scholtens
Ellis Scholtens
We stellen u voor aan Ellis. Versterkt ons team sinds 2015. Heeft op verschillende stoelen gezeten en nu haar plek gevonden. Heeft een stem als een sopraan en is daarom vaak aan de telefoon te horen. Zingt echter niet op verzoek. Schept orde uit chaos aan de administratieve zijde van ons kantoor en is met drie sloddervossen als makelaar daarom niet te benijden. Desondanks altijd opgewekt aan het werk.
Kim Arends
Kim Arends
Dit is Kim, de nieuwste aanwinst op ons kantoor. Beschikt over jaren ervaring in de makelaars- & advocatenwereld en heeft dus net zoveel haar op haar tanden als op haar hoofd. Staat gelukkig aan onze zijde en is al niet meer weg te denken uit het team. Is een duizendpoot met de arbeidsethos van een werkmier en de aaibaarheid van een labrador. Toch verzoeken we u vriendelijk haar niet achter haar oren te krabben. Ook ons aanspreekpunt als het gaat om Bedrijfs Onroerend Goed en bovendien nauw betrokken bij de afhandeling van de verkoop van uw woning, dus dat zit wel snor.
Tijmen Venhorst
Tijmen Venhorst
En dit is Tijmen. Verantwoordelijk voor de online communicatie bij ons kantoor. Weet alles van websitebeheer, Funda en social media. Denkt vooral in nullen en enen. Is 30 jaar en droomt nog altijd van een carrière als profvoetballer, maar we beginnen zo langzamerhand te twijfelen. Fervent liefhebber van Cuby + Blizzards, maar goed wie niet? Tevens de tekstschrijver van het kantoor, en dus verantwoordelijk voor alles wat u hier leest. Go Cuby!