Weerdingerkanaal NZ 48, Nieuw-weerdinge

€ 395.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Perfect voor mensen die een bedrijf aan huis willen runnen, deze vrijstaande woning met vrijstaande bedrijfshal met showroom en werkplaats. De woning is gebouwd in de jaren '30 en beschikt over slaap- en badgelegenheid op de begane grond, waardoor de woning dus ook leeftijdsbestendig is. De bedrijfshal is ruim 31x10 meter groot en dus voorzien van een showroom en werkplaats, terwijl de woning zelf eerder ook plaats bood voor een winkeltje (nu slaapkamer). De mogelijkheden zijn kortom eindeloos voor wie bedrijvigheid aan huis heeft of voor hobbyisme op zoek is naar veel ruimte.

De bedrijfshal is opgesplitst in twee delen:
Een showroom/winkel van 11x7 meter met keukentje en op de verdieping de kantine.
Een werkplaats van ongeveer 10x20x4 meter, voorzien van een vloeistofdichte vloer, een toilet, een brug, een stalen smederij en een opslagruimte/overkapping van 5x10 mtr.

Het terrein achter de hal is verhard (plm 200 m²) en zou als parkeerterrein/opslag kunnen dienen.

Deze woning met bedrijvigheid beschikt in totaal over vier slaapkamers en twee badkamers, waardoor je dus ook in huis meer dan voldoende ruimte hebt.

INDELING
Woonhuis
Begane grond: Hal/entree met toilet. Woonkeuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Slaap- of werkkamer met vaste kast. Badkamer met douche en wastafel. Woonkamer met vaste kast. Badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche. Slaapkamer. Achterhal met de trap naar boven.

1e verdieping: Overloop met vaste kasten. Twee slaapkamers, waarvan één met vaste kasten.

Bedrijfshal
Begane grond: Winkel/showroom met keukentje en trap naar boven richting de kantine. Werkplaats met stalen smederij en opslagruimte.

Extra informatie
- de woning beschikt over dak - en gedeeltelijk glasisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren en de houtkachel
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252