Vossebelt 49, Dalen

€ 419.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een prachtlocatie in het buitengebied tussen Dalen en Coevorden gelegen, omgeven door de mooie Drentse natuur met vrij uitzicht rondom, deze vrijstaande woning met vrijstaande garage! De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1979, staat op 978 m² eigen grond en is uitermate geschikt voor wie rustig en landelijk wil wonen. Het mooie van deze locatie is dat je desondanks alle voorzieningen wel op zo'n vijf autominuten afstand hebt, zoals een treinstation, ruim winkelbestand en diverse vormen van onderwijs.
Dankzij de aanwezigheid van een slaap- en badkamer op de begane grond is de woning leeftijdsbestendig gebouwd. Met nog eens vier slaapkamers op de verdieping heb je hier ook voor een gezin meer dan voldoende leefruimte.

Ben je dus op zoek naar een landelijk gelegen woning met voldoende ruimte in en om het huis, maar wil je ook weer niet helemaal in de middle of nowhere zitten? Dan is deze woning wellicht wat je zoekt!

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet en meterkast. Woonkamer met plavuizen-vloer. Dichte keuken met inbouwkeuken. Slaapkamer met vaste kastenwand. Badkamer met douche en wastafel. Bijkeuken met de wasmachineaansluiting en de cv-ketel (2011). Achterhal/berging met kelder.

1e verdieping: Overloop met toilet. Vier slaapkamers, waarvan één met balkon.

Extra informatie
- de woning beschikt deels over isolatieglas
- verwarming geschiedt middels radiatoren (schoorsteenkanaal = aanwezig maar buiten gebruik)
- er is glasvezel aangelegd (niet aangesloten)
- de houten schuur is in 2015 geplaatst
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252