Vechtetalstrasse 1, Laar

€ 400.000 k.k.
Makelaar Herman Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een schitterend plekje aan de Vecht gelegen, op 5 minuten van de Nederlandse grens in het Duitse Laar, deze vrijstaande boerderijwoning met ± 6300 m² eigen grond. De woning staat prachtig te midden van de natuur en wordt
omringd door groen en landerijen. In de tuin is een fraaie natuurvijver en een weilandje dat zich uitstekend leent voor het houden van pluim- en/of kleinvee. Ook is er een open paardenstal.

Vanuit de woning heb je rondom fraai, vrij uitzicht en in de tuin zijn diverse terrassen aangelegd, waar je heerlijk kunt zitten. De grote vrijstaande garage (9x10 meter) is voorzien van krachtstroom en daar vind je ook de genoemde stal en werkplaats.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1903 en daarna in 1963 opnieuw geheel opgetrokken met nieuwe buitenmuren en is in 2007 gemoderniseerd.
In 2020 is op de 1ste etage een nieuwe badkamer gerealiseerd en is de oliekachel vervangen door een cv-ketel. Dankzij de aanwezigheid van twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond is de woning erg leeftijdsbestendig. Indien gewenst zou er zelfs nog een slaapkamer en suite op de begane grond gecreëerd kunnen worden, terwijl de woning zich dus ook perfect leent voor werken aan huis dankzij al deze ruimtes.

Een ideale woning voor wie graag omringd wordt door rust en natuur.

INDELING
Onderverdieping: Stook- en provisiekelder, hierin de kelder bevindt zich de waterpomp die aangesloten is op de waterbron. Ook hier is krachtstroom aanwezig.

Begane grond: Royale entree. Grote woonkeuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur (o.a. inductie kookplaat, vaatwasser, oven, koelkast). Living in L-vorm met fraai uitzicht. Twee slaapkamers. Badkamer met douche, toilet met urinoir en wastafel. Bijkeuken met wasmachineaansluiting.

1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers, waarvan twee met verdiepinkje en één met infrarood sauna. Tweede badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet.

Extra informatie
- de woning is v.v. glas- en dakisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- unieke locatie midden in de natuur
- In Duitsland is het gebruikelijk dat zowel verkoper als koper makelaarskosten betaald
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252