van Heutszsingel 84, Coevorden

€ 285.000 k.k.
Makelaar Herman Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

In het centrum van de stad aan de doorgaande weg gelegen, op loopafstand van het NS-station, de supermarkt, de basisschool en het Van Heutszpark, dit zeer fraaie provinciale monument met liefst 195 m² woonoppervlakte! De woning is oorspronkelijk gebouwd aan het begin van de vorige eeuw, is destijds gebouwd als een dubbele woning (nummer 84 & 86) en staat op een kavel van 158 m² eigen grond. De woning is dankzij het behoud van verschillende unieke details (zoals de prachtige ornamenten aan het plafond en de alkoof) bijzonder sfeervol. De tuin is gelegen op het zuiden en is onderhoudsvriendelijk aangelegd.

De woning staat op een mooie locatie aan de statige Van Heutszsingel, waar voorheen de notabelen van de stad resideerden en die nog altijd de stijlvolle entree tot het centrum vormt. Met alle voorzieningen op loopafstand en de gezelligheid van het centrum om de hoek is de locatie ideaal, terwijl je hier dankzij de samenvoeging van de twee woningen dus over meer dan voldoende woonruimte beschikt. Dit in combinatie met de meer dan terechte uitverkiezing tot provinciaal monument maakt deze woning een unieke kans voor wie graag sfeervol wil wonen in het centrum van de stad!

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet. Ruime woonkamer met vaste kasten. Woonkeuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur (o.a. gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, afzuigkap). Bijkeuken. Moderne badkamer met douche, toilet, wastafel en de wasmachineaansluiting.

1e verdieping: Overloop met toilet. Twee royale slaapkamers met schouw en vaste kasten. Derde slaapkamer met wastafel. Vierde, kleinere slaapkamer. Via vaste trap naar...

2e verdieping: Grote overloop/werkruimte met de cv-ketel (2012) en toegang tot het balkon. Drie kamers, nu in gebruik als werk- en slaapkamers.

Extra informatie
- de woning beschikt deels over vloer-, glas- en muurisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- provinciaal monument: https://www.provincialemonumentendrenthe.nl/site/monumenten/woonblok-coevorden/
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252