van Heutszsingel 29, Coevorden

€ 219.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Unieke mogelijkheid in het centrum van de stad! Aan de Van Heutszsingel hebben wij namelijk deze hoekwoning in de verkoop uit 1926, nog vol met originele details als glas-in-loodramen, granito-vloer en suite-deuren. De woning moet grondig verbouwd worden om hem weer van deze tijd te maken, maar dankzij de aanwezigheid van al die originele elementen heb je hier wel de kans om er dan een bijzonder sfeer- en karaktervolle woning van te maken.

Het plekje is bovendien erg mooi: aan de statige Van Heutszsingel, op loopafstand van het centrum van de stad, het Van Heutszpark scholen, NS-station en sportvoorzieningen. Bovendien beschikt de woning met vier slaapkamers en een kavel van 225 m² over voldoende ruimte voor gezinnen.

Een woning met veel mogelijkheden op een toplocatie in de stad.

INDELING
Onderverdieping: Kelder

Begane grond: Hal/entree met granito-vloer, toilet en meterkast. Woonkamer-en-suite met moederhaard. Dichte keuken met keukenblok. Aangebouwde berging.

1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers, waarvan twee met vaste kasten. Badkamer met douche, vaste wastafel en cv-ketel (2018) en toegang tot het dakterras. Via vaste trap naar...

2e verdieping: Overloop. Vierde slaapkamer.
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252