Van den Beltsweg 2, Lutten

€ 350.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Wegens overweldigende animo is op het op dit moment niet meer mogelijk om een bezichtiging bij de woning te plannen. Wilt u graag op de reservelijst? Dan kunt u altijd even bellen of mailen.

Op een schitterende locatie net buiten Lutten gelegen, op een kavel van 9530 m² eigen grond en omringt door groen en landerijen, deze vrijstaande woning met grote vrijstaande garage. De woning is gebouwd in 1993 en is dankzij de aanwezigheid van slaap- en badgelegenheid leeftijdsbestendig. De prachtige, diepe kavel beschikt over een weilandje voor kleinvee aan de voorzijde en een groot weiland aan de achterzijde. De grote garage is in 2020 opgeknapt en beschikt over een garage, werkplaats en een zolder. Er zijn 18 zonnepanelen aanwezig.

De woning is perfect voor wie graag vrij en landelijk wil wonen, maar binnen niet te veel ruimte behoeft. Met 97 m² woonoppervlakte heb je ruimte genoeg in huis, zonder dat je een dagtaak aan het huishouden hebt. Op de verdieping is momenteel één slaapkamer aanwezig, maar het creëren van een tweede is mogelijk.

Een moderne woning op een heerlijk plekje waar je heerlijk van de natuur kunt genieten.

INDELING
Onderverdieping: kelderkast.

Begane grond: Hal/entree met de trap naar boven. Woonkeuken met eetgedeelte en inbouwkeuken, voorzien van apparatuur (o.a. vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en provisiekast). Woonkamer met pvc-vloer en vloerverwarming. Slaapkamer. Achterhal met toilet. Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

1e verdieping: Overloop met de cv-ketel (2009). Ouderslaapkamer. Mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren.

Extra informatie
- de woning beschikt over glas-, dak-, vloer- en spouwisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren en de vloerverwarming
- de grote schuur mag nog twee meter uitgebreid worden
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252