van Bothnialaan 5, Coevorden

€ 419.000 k.k.
Makelaar Herman Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een rustig plekje aan de rand van de wijk 'Buitenvree' gelegen, deze vrijstaande woning met bijkeuken en slaapkamer/kantoor op de begane grond. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1977 en is geheel onderkelderd (122 m²). De kelder is nu o.a. in gebruik als recreatieruimte, maar leent zich ook perfect voor bedrijvigheid of hobbyisme aan huis. Op de verdieping zijn nog eens drie slaapkamers te vinden, waardoor je hier aan ruimte dus geen gebrek zult hebben.

Het plekje van de woning is bovendien erg fijn: in een hofje met uitsluitend bestemmingsverkeer, met basis- en middelbare school op loopafstand en het centrum van de stad, verschillende sportvoorzieningen en het bus- en NS-station op zo'n vijf fietsminuten.
De ruime tuin is goed omsloten en biedt zodoende 100% privacy. Dankzij de ligging op het zuidwesten heb je hier aan zonuren zomers bovendien geen gebrek.

Kortom een ruime woning met tal van mogelijkheden op een mooie locatie.

INDELING
Onderverdieping: Grote kelder (122 m²), opgedeeld in vier ruimtes en een stookruimte.

Begane grond: Grote hal/entree met vide en toilet. Slaapkamer met wastafel en vaste kast. Royale woonkamer met gashaard en schuifpui naar de tuin. Woonkeuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Bijkeuken met de wasmachineaansluiting. Garage.

1e verdieping: Overloop met vaste kast. Twee slaapkamers met wastafel en vaste kast. Derde slaapkamer met kastenwand en balkon. Badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Via vlizotrap naar...

2e verdieping: Zolder.

Extra informatie
- de woning beschikt over dak- en glasisolatie
- verwarming geschiedt middels heteluchtverwarming en de gashaard
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252