van Bothnialaan 24, Coevorden

€ 319.000 k.k.
Makelaar Nicolien Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een rustig plekje in de wijk Buitenvree gelegen, deze ruime tweekapper met extra grote tuin en aangebouwde garage. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1979, staat op liefst 406 m² eigen grond en heeft een erg fraai aangelegde tuin met vijverpartij. Het plekje is sowieso goed: in een rustige en verkeersluwe buurt, op loopafstand van basis- en middelbare school en met het centrum van de stad met al zijn voorzieningen op zo'n vijf fietsminuten. De diepe achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is mooi aangelegd met twee terrassen en een grote vijverpartij.

In 2006 is een ruime tuinkamer aangebouwd bij de woning, waardoor je hier aan ruimte dus geen gebrek hebt. Deze zou tevens dienst kunnen doen als kantoor aan huis of slaapkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping is daarnaast nog de mogelijkheid om de grote slaapkamer te splitsen en zodoende tot een totaal van vier slaapkamers te komen, zodat je hier ook als groter gezin dus meer dan voldoende ruimte hebt.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet en trapkast. Woonkamer met parketvloer. Dichte keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Tuinkamer met vloerverwarming. Aangebouwde garage.

1e verdieping: Overloop. Eerste slaapkamer met balkon en wastafel. Tweede, grote slaapkamer (voorheen twee aparte slaapkamers, kan heel eenvoudig weer gesplitst worden). Via vaste trap naar...

2e verdieping: Overloop met berging en de cv-ketel (Intergas, 2013). Vierde slaapkamer met berging.

Extra informatie
- de woning beschikt over dubbel glas
- verwarming geschiedt middels radiatoren en vloerverwarming (tuinkamer)
- het platte dak is in 2021 nog vervangen
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252