Uilenveld 530, Emmen

€ 269.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een heerlijk plekje in de populaire en kindvriendelijke woonwijk 'De Rietlanden' gelegen, deze ruime hoekwoning met inpandige garage! De woning is oorspronkelijk gebouwd in 2001, heeft dankzij de vaste trap naar de 2de verdieping de mogelijkheid om vier of zelfs vijf slaapkamers te realiseren en staat op een kavel van 158 m² eigen grond. De ligging is top: in een verkeersluw hofje met vrij uitzicht over de landerijen aan de achterzijde en met het winkelcentrum Rietlanden op nog geen vijf minuten lopen. Ook de basisschool, sportvoorzieningen en het station Emmen Zuid zijn allemaal op ongeveer vijf fietsminuten afstand gelegen, net als de Grote Rietplas.

Dankzij de aanwezige ruimte in de woning, het mooie plekje met veel groen en speelmogelijkheden nabij én het feit dat de woning pas in 2001 gebouwd is, is de woning erg geschikt voor (jonge) gezinnen die op zoek zijn naar een plek waar ze vele jaren uit de voeten kunnen.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet. Ruime woonkamer met schuifdeur naar de achtertuin. Halfopen keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Inpandige garage.

1e verdieping: Overloop met toegang tot het balkon. Drie slaapkamers. Badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Wasruimte. Via vaste trap naar...

2e verdieping: Ruime tweede verdieping met de mogelijkheid om één of twee slaapkamers te creëren.

Extra informatie
- de woning is goed en volledig geïsoleerd
- verwarming geschiedt middels aardwarmte
- de woning heeft 570 m³ inhoud
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252