Stationsplein 40, Coevorden

€ 265.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Gelegen in het centrum van Coevorden, op een heerlijk plekje met vrij en weids uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf het balkon, dit zeer fraaie appartement op de vierde verdieping van appartementencomplex 'De Vriesse Poort'. Het complex is gebouwd in 1993 en de locatie is perfect: in het centrum (aan de rand v/h winkelgebied), tegenover het station en op loopafstand van alle voorzieningen.

Het appartement is volledig geïsoleerd en beveiligd d.m.v. een videofoonsysteem. Op de begane grond bevindt zich de berging, een fietsenstalling en op het binnenpleintje een eigen parkeerplaats. Op het balkon, gelegen op het westen, kunt u genieten van de (avond)zon en kijkt u fraai uit over de stadse drukte.

Een mooi appartement op een toplocatie waar u heerlijk wonen kunt.

INDELING:
Centrale hal. Hal/entree met garderobehoek en toilet. Ruime woonkamer met erker en ruim balkon (10 m²) met prachtig weids uitzicht. Half-open keuken met inbouwkeuken en apparatuur (koelkast, oven, gaskookplaat en afzuigkap). Twee slaapkamers. Badkamer met douche, toilet, ligbad en wastafel. Bijkeuken met de diverse aansluitingen en CV-ketel.

Extra informatie:
- Verwarming geschiedt middels radiatoren
- De bijdrage aan de VvE bedraagt €160,- per maand (inclusief water)
- De cv-ketel betreft een HR-combi uit 2018
- Kosten gas en electra circa € 45,- per maand
- Eigen parkeerplaats
- Eigen berging van circa 5 m²
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252