Schutselaan 9, Coevorden

€ 319.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een schitterend plekje op korte afstand van het centrum van Coevorden gelegen en met vrij uitzicht over het hertenkampje, deze ruime, vrijstaande woning (627 m³) met een slaapkamer/kantoor op de begane grond en een gastenverblijf met eigen badkamer en slaapkamer! De op het noordoosten gelegen tuin is goed omsloten, biedt daardoor 100% privacy en is bovendien op unieke wijze aangelegd met een fraaie vijverpartij met koikarpers, een overkapte zwemspa/jacuzzi én een heuse eigen midgetgolfbaan!

De ligging van de woning is sowieso erg fijn: op loopafstand van de basisschool en met voorzieningen als de supermarkt, het NS-station, sportgelegenheden en de diverse winkels op nog geen vijf minuten fietsen. Daarnaast heeft de woning ook nog de beschikking over 18 zonnepanelen!

Een unieke woning met veel ruimte in en om het huis waar u tal van mogelijkheden heeft!

INDELING
Onderverdieping: kelderkast.

Begane grond: Hal/entree met toilet. Woonkamer met pvc-vloer. Woonkeuken met vloerverwarming en inbouwkeuken (2015), voorzien van apparatuur. Kantoor/slaapkamer met vaste kast. Bijkeuken met aanrechtblad, de cv-ketel (2010) en de wasmachineaansluiting. Gastenverblijf met eigen toilet, douche, keuken en slaapkamer.

1e verdieping: Overloop met toilet. Twee slaapkamers met vaste kasten. Derde slaapkamer met vaste kasten en deur naar het terras. Vierde slaapkamer met vaste kast en wastafel. Badkamer met douche/ligbad en wastafel. Via luik naar...

2e verdieping: Begaanbare zolder met de omvormer voor de zonnepanelen.

Extra informatie:
- de woning is voorzien van glas-, spouw- en vloerisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren en de vloerverwarming
- het platte dak is in 2017 nog vervangen


Disclaimer: de informatie over deze woning is met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat er iets niet correct is opgenomen. Daarom kunt u hieraan geen rechten ontlenen.
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252