Rijnsestraat 20 - 22, Coevorden

€ 225.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een fraaie locatie in het centrum gelegen, op loopafstand van alle voorzieningen van de stad, deze sfeervolle stadswoning met grote loods/garage! De woning is oorspronkelijk gebouwd aan het begin van de vorige eeuw, staat op een kavel van 257 m² eigen grond en is in 2015 nog grondig gerenoveerd (o.a. nieuwe keuken, indeling, isolaties, dakkapel en nieuwe dakpannen). Dankzij de aanwezigheid van de grote loods (17x5 m) heb je hier bovendien een unieke mogelijkheid voor bedrijvigheid of hobbyisme aan huis. Daarnaast kan de loods eventueel bij de woning aangetrokken worden om meer woonoppervlakte te creëren (er zit woonbestemming op). Ook zou hij, zoals momenteel gebeurt, verhuurd kunnen worden voor opslag.

De Rijnsestraat is een relatief verkeersluwe straat in het centrum van de stad. Hierdoor heb je alle voorzieningen binnen handbereik, terwijl ook basis- en middelbare scholen, sportverenigingen en het NS-station binnen vijf fietsminuten zijn te vinden.

Kortom een unieke, sfeervolle woning met tal van mogelijkheden op een mooi plekje in de stad!

INDELING
Begane grond: Hal/entree. Ruime woonkamer met open haard en vloerverwarming. Dichte keuken met inbouwkeuken (2015), voorzien van apparatuur (gasfornuis, vaatwasser, koelkast) en de trapkast. Badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Grote loods/garage (inclusief verdieping) met vier aparte bergruimtes.

1e verdieping: Overloop met de cv-kast (Intergas, 2015) en werkruimte. Toilet met wastafel. Twee slaapkamers, waarvan één met vaste kasten. Het is mogelijk om een slaapkamer te splitsen en zo drie slaapkamers te creëren (dit was voorheen ook het geval).

2e verdieping: Vliering (bereikbaar via overloop en ouderslaapkamer).

Extra informatie
- de woning beschikt over dak- en wandisolatie en grotendeels dubbel glas.
- verwarming geschiedt middels radiatoren, vloerverwarming en de open haard.
-
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252