Rhododendron 5, Coevorden

€ 289.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een mooi plekje in de populaire wijk Heege gelegen, op korte afstand van het centrum met al zijn voorzieningen, scholen, sportverenigingen het NS-station, deze ruime tweekapper met aangebouwde bijkeuken en garage. De woning is gebouwd in 1997, staat op 259 m² eigen grond en heeft een onderhoudsvriendelijke achtertuin met vrijstaande houten schuur met ruime overkapping. De locatie is top, in een kindvriendelijke woonomgeving en in een rustige woonstraat, maar toch met alle belangrijke faciliteiten van de stad nabij. Dankzij de vaste trap naar de tweede verdieping heb je hier de beschikking over vier slaapkamers, terwijl het zelfs mogelijk is om nog een vijfde te creëren. Aan ruimte in en om de woning kortom geen gebrek.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet. Woonkamer met laminaatvloer en erker met elektrische screens. Open keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Bijkeuken met de wasmachineaansluiting. Aangebouwde garage met elektrische deur.

1e verdieping: Overloop met airconditioning. Drie slaapkamers, waarvan twee met rolluiken. Badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. Via vaste trap naar...

2e verdieping: Overloop met de cv-ketel (2016). Vierde slaapkamer, met rolluiken. Mogelijkheid voor het creëren van een vijfde slaapkamer.

Extra informatie
- de woning beschikt over glas-, dak- en vloerisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252