Rerinkstraße 24, Emlichheim

€ 225.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

-- let op: je kunt op deze woning bieden vanaf €225.000,- --

Op een schitterend plekje aan de rand van Emlichheim (DLD) gelegen, direct grenzend aan het bos en op 10 autominuten van de Nederlandse grens, Deze vrijstaande bungalow met aangebouwde garage. De woning is oorspronkelijk gebouwd in de jaren '60, nog vernieuwd in 2010/11 en staat op ±980 m² eigen grond met de tuin op het westen gelegen. Omdat hier alles gelijkvloers is, is de woning zeer leeftijdsbestendig en dankzij de aanwezigheid van een tweede slaapkamer heb je ook ruimte om logees te ontvangen.

Emlichheim is een gezellig, vernederlandst dorp met alle benodigde voorzieningen. Dankzij de ligging aan de rand v/h dorp heb je hier het bos grenzend aan je achtertuin.

Een ruime bungalow op een mooie locatie.

INDELING
Hal/entree met tweede hal/garderobe. Toilet met wandcloset en urinoir. Badkamer met inloopdouche, toilet wastafel en vloerverwarming. Twee slaapkamers met bergruimte (er is eventueel doorgang van de badkamer naar de slaapkamer mogelijk). Royale woonkamer met schoorsteenkanaal. Halfopen keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur (o.a. vaatwasser, koelkast, diepvries, keramische kookplaat) en met provisiekast. Aangebouwde serre met radiatoren, ook in gebruik te nemen als derde slaapkamer of kantoor. In de tuin staat een vrijstaande blokhut met bar, stroom, koelkast en met grote veranda.

Extra informatie
- de woning is volledig geïsoleerd
- verwarming geschiedt middels radiatoren en deels vloerverwarming
- de keuken is in 2011 geplaatst
- de blokhut is in 2015 geplaatst
- de cv-ketel is in 2015 vervangen
- Kosten makelaar 3% incl MwSt. zijn voor rekening van de koper
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252