Rerinkstrasse 16a Emlichheim, Emlichheim

€ 265.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een schitterend plekje aan de rand van Emlichheim (DLD) gelegen, direct grenzend aan het bos en op 10 autominuten van de Nederlandse grens, Deze vrijstaande bungalow met vrijstaande garage. De woning is oorspronkelijk gebouwd in de jaren '70 en staat op ±1000 m² eigen grond (met de zonnige achtertuin mooi op het westen). Omdat hier alles gelijkvloers is, is de woning zeer leeftijdsbestendig en dankzij de aanwezigheid van een tweede slaapkamer heb je ook ruimte om logees te ontvangen.

Emlichheim is een gezellig, vernederlandst dorp met alle benodigde voorzieningen. Dankzij de ligging aan de rand v/h dorp heb je hier het bos grenzend aan je achtertuin.

Een mooie bungalow op een heerlijk plekje voor een in Nederland ondenkbare prijs!

INDELING
Hal/entree met toilet en meterkast. Living met gietvloer en schoorsteenkanaal (niet in gebruik). Open keuken met keukenblok met apparatuur (o.a. inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser) en tuindeuren naar buiten. Bijkeuken. Twee slaapkamers. Badkamer met toilet, douche, wastafel en de wasmachineaansluiting. Cv-kast met de cv-ketel (2013). Vrijstaande garage met berging.

Extra informatie
- de woning beschikt over glas-, dak- en vloer isolatie
- de woning beschikt over rolluiken en zonnescherm
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- Kosten makelaar 3% incl MwSt. zijn voor rekening van de koper
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252