Pr Hendrikstraat 54, Dalerpeel

€ 175.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een mooi plekje bij het centrum van Dalerpeel, op loopafstand van de basisschool en met de vrije natuur letterlijk grenzend aan je achtertuin, deze moderne tussenwoning met verlengde woonkamer en moderne badkamer en keuken. Ideaal voor starters, maar ook met voldoende ruimte (4 slaapkamers) voor gezinnen. De woning is oorspronkelijk gebouwd in de jaren '70, is later uitgebouwd, doorlopend vernieuwd en gemoderniseerd en staat op 168 m² eigen grond. De onderhoudsvriendelijke achtertuin ligt op het oosten en is geheel verhard, waardoor hij dus weinig onderhoud behoeft. Daar is bovendien een grote overkapping aanwezig waar je zomers heerlijk onder kunt zitten.

Een moderne, ruime woning op een topplekje.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet. Ruime woonkamer met eetgedeelte en vloerverwarming. Halfopen keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Bijkeuken met de wasmachineaansluiting.

1e verdieping: Overloop met toilet. Drie slaapkamers, waarvan één met inloopkast. Badkamer met wastafelmeubel, ligbad en inloopdouche. Via vaste trap naar...

2e verdieping: Vierde slaapkamer met knieschotberging. Cv-kast met de ketel (2014).

Extra informatie
- de woning beschikt over glas-, dak-, vloer- en deels spouwisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren en deels vloerverwarming
-
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252