Pommernweg 11, 49824 emlichheim

€ 189.000 k.k.
Makelaar Nicolien Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een rustige locatie in het Duitse Emlichheim gelegen, op een kleine tien autominuten van de Nederlandse grens en staand op een kavel van liefst 1000 m², deze vrijstaande woning met slaap- en badkamer op de begane grond! De woning is oorspronkelijk gebouwd in de jaren '60 en heeft een goed omsloten achtertuin die zodoende 100% privacy biedt. Ook is daar een royale overkapping geplaatst waar je zomers heerlijk onder kunt zitten en die, indien je op zoek bent naar meer ruimte, ook als woonruimte aangebouwd mag worden. Ook is er nog een vrijstaand schuurtje met overkapping geplaatst voor extra bergruimte.
Dankzij de aanwezigheid van een slaap- en badkamer op de begane grond is de woning bovendien leeftijdsbestendig gebouwd.

Emlichheim is een gemoedelijk dorp dat bij Nederlanders erg in trek is en over alle noodzakelijke voorzieningen beschikt. Daarnaast is Coevorden binnen tien autominuten bereikbaar en Emmen binnen twintig minuten.

Al met al een nette woning op een grote kavel voor een in Nederland ondenkbare prijs!

INDELING
Onderverdieping: Ruime kelder met de cv-ketel en de boiler.

Begane grond: Hal/entree. Eetkamer. Halfopen keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Woonkamer met serre. Slaapkamer. Achterhal. Badkamer met douche, wastafel, toilet en de wasmachineaansluiting.

1e verdieping: Overloop met toegang tot het balkon. Twee slaapkamers. Inloopkast.

Extra informatie
- de woning beschikt over dak- en glasisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- In Duitsland is het gebruikelijk dat zowel verkoper als koper beiden 3% (van de koopsom) aan makelaarskosten betaald
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252