Oude Gracht 11, Coevorden

€ 209.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Prachtig gelegen, karakteristieke HOEKWONING (blokje van 3) met aanbouw en vrijstaande stenen garage op een kavel van 345 m².eigen grond.
Deze keurige woning is gebouwd omstreeks 1952 is steeds verbouwd en netjes onderhouden. In 2019 is de woning uitgebouwd met o.a. een slaap- en badkamer. Tevens zijn er 9 zonnepanelen geplaatst en een nieuwe cv-ketel. De woning is gelegen op een schitterende locatie aan de rand van de binnenstad met fraai uitzicht; veel rust en optimale privacy en toch op korte afstand van het centrum.

INDELING:
Onderverdieping: Provisiekelder.

Begane grond: Hal/entree met toilet. Woonkamer met eiken parketvloer. Woonkeuken met inbouwkeuken en apparatuur. Bijkeuken met de diverse aansluitingen. Slaapkamer met en-suite badkamer.

1e Verdieping: Drie slaapkamers, waarvan twee met wastafel en toegang tot het balkon. Badkamer met ligbad, bidet, douchecabine, toilet en wastafel. Overloop met vlizotrap naar:...

2e Verdieping: Zolderberging.

De woning is nagenoeg geheel voorzien van glas-, muur- en dakisolatie. De aanbouw is volledig geïsoleerd. De goed omsloten tuin is gelegen op het zuid-oosten, biedt optimale privacy en grenst aan de stadsgracht en park.
Een keurige, karakteristieke woning voor starters, gezinnen en senioren.
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252