Oranjewijk 53, Coevorden

€ 215.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een prachtig plekje net buiten het centrum gelegen, deze ruime kwadrantwoning met badkamer en mogelijkheid van een slaapkamer op de begane grond! De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1989, staat op 180 m² eigen grond en beschikt over een carport en vrijstaand schuurtje. Het plekje is perfect: in een rustige wijk net buiten het centrum van Coevorden en dus met alle voorzieningen dichtbij.

De slaapkamer op de begane grond is momenteel bij de woonkamer aangetrokken, maar eventueel weer eenvoudig terug te zetten om slaapgelegenheid beneden te realiseren. Tevens is boven nog de mogelijkheid tot het realiseren van een derde slaapkamer.

Een levensloopbestendige woning op een topplek nabij het historische centrum.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet en meterkast. Woonkamer met trapkast en elektrische rolluiken. Half-open keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur (o.a. koelkast, vaatwasser, combi-magnetron, gasfornuis). Badkamer met douche, vaste wastafel en de wasmachineaansluiting.

1e verdieping: Overloop met de cv-ketel (2005). 1e slaapkamer met wastafel en elektrische rolluiken. Tweede slaapkamer met balkon en elektrische rolluiken.

Extra informatie
- de woning is goed en volledig geïsoleerd
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- apparatuur in de keuken is in 2019 vervangen
- de carport mag dicht gemaakt worden
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252