Oosterbracht 17, Emmen

€ 425.000 k.k.€ 2.950,00 p.m
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor dit object

0524-525252
[email protected]
+31524525252

Over dit object

Staand op het Businesspark Eigenhaard, direct bereikbaar via de vierbaans Rondweg en tegen het centrum aan gelegen, dit bedrijfspand met drie kantoren en een kantine/vierde kantoor (samen ±180 m²) en met hal/magazijn (±175 m²). Het pand is gebouwd in 2017, beschikt over twee toiletunits, een keuken en een archiefruimte en het grote magazijn beschikt over een overheaddeur. De kantoren zijn volledig ingericht, dus gebruiksklaar. Hoog afwerkingsniveau. Parkeren kan op eigen terrein met acht parkeerplaatsen en de totale kavel beslaat liefst 1145 m² eigen grond.
Uitbreiding van de hal is mogelijk.

Businesspark Eigenhaard bestaat uit twee delen:
Het noordelijk deel is speciaal bestemd voor kantoorhoudend zakelijke dienstverlening en leisure. Dit deel van Eigenhaard kent een grote verscheidenheid qua bedrijfsactiviteiten zoals accountancy, belastingadviseurs, notariaten, advocaten, bouwkundig adviesbureaus, ICT-bedrijven, maar ook fitnessbedrijven als Fit Sports en Active Leisure.

Het zuidelijk deel ('Nijbrachtcenter') is specifiek bestemd voor grootschalige perifere detailhandel en merkgebonden autodealers. Bedrijven die er gevestigd zijn, zijn o.a. Intratuin, Gamma, Praxis, Welkoop, Karwei, Kwantum, Carpetland, Leen Bakker, GerritsTuinmeubelen. Merkgebonden autodealers: Auto Palace Emmen, Broekhuis, Cents en Century.

INDELING
Entree met alarminstallatie. Gang met pantry. Toilet met twee toiletruimten. Archief. Drie kantoren, ingericht met bureaus. Kantine of vierde kantoor. Groot magazijn/bedrijfshal (± 175 m²) met overheaddeur.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 425.000 k.k.
€ 2.950,00 p.m
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiekantoorruimte

Functie informatie

KANTOORRUIMTE
Oppervlakte180 m²
Aantal Verdiepingen1
Alle kenmerken Minder kenmerken
WhatsApp met +31524525252