Oeverzwaluw 10, Coevorden

€ 595.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een prachtplekje in de villawijk Klinkenvlier gelegen, met de achtertuin direct grenzend aan het water en in een rustige en verkeersluwe straat, deze vrijstaande woning met slaap- en badkamer op de begane grond en aangebouwde garage. De woning is in 1998 gebouwd en staat op een ruime kavel van liefst 1216 m² eigen grond. De keurig aangelegde zonnige achtertuin beschikt over een groot terras, een eigen moestuin en is goed omsloten, waardoor je hier 100% privacy hebt. Bovendien kun je daar zomers heerlijk aan het water zitten en heb je de beschikking over je eigen aanlegsteiger.

Dankzij de duurzame bouw, het feit dat de woning volledig geïsoleerd is en dat er in 2019 10 zonnepanelen zijn geplaatst, heeft de woning energielabel A toegewezen gekregen. Door de aanwezigheid van een slaap- en badkamer op de begane grond is de woning daarnaast levensloopbestendig. Werk je veel vanuit huis of run je een kantoor aan huis? Dan kan de slaapkamer beneden ook perfect dienst doen als een kantoor.

De villawijk Klinkenvlier is ruim opgezet en gelegen aan de recreatieplas Klinkenvlierse Plas. Dankzij de ligging aan de rand van Coevorden komt hier uitsluitend bestemmingsverkeer, maar desondanks is het centrum van de stad binnen ± 5 fietsminuten te bereiken. Je vindt hier dus een ideale combinatie van ruimte, rust en comfort, maar met de gemakken van de stad toch binnen afzienbare afstand.

INDELING
Onderverdieping: Provisiekelder.

Begane grond: Hal/entree met toilet. Slaapkamer met badkamer-en-suite met douche, toilet, ligbad en wastafel. Woonkamer met plavuizen vloer en gashaard. Halfopen keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur (o.a. vaatwasser, koelkast, magnetron, oven, inductiekookplaat). Bijkeuken met wasmachineaansluiting en de cv-ketel (Remeha, 2021). Aangebouwde garage met vliering en elektrische deur. De gehele begane grond (met uitzondering van de garage) is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers. Tweede badkamer met douche, toilet, wastafel en vloerverwarming. Via vlizotrap naar...

2e verdieping: Bergzolder.

Extra informatie
- de woning is goed en volledig geïsoleerd
- verwarming geschiedt middels vloerverwarming (woonkamer en badkamer) en radiatoren
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252