Neustadtstrasse 1, 49824 emlichheim

€ 250.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

In het gemoedelijke Emlichheim gelegen, op loopafstand van het centrum van de stad op een kavel van 621 m², deze vrijstaande woning met liefst acht (!) slaapkamers en een aangebouwde garage met berging. De woning is oorspronkelijk gebouwd in de jaren '70, is vanaf 2020 nog deels verbouwd met o.a. een nieuwe keuken en heeft slaap- en badgelegenheid op de begane grond. Dankzij de enorme inhoud van deze woning is dit huis uitermate geschikt voor grote gezinnen of mensen die vanuit huis moeten werken of bijvoorbeeld een praktijk aan huis willen runnen, terwijl de woning voorheen ook dienst heeft gedaan als zweifamilienhaus en dit dus wederom zou kunnen doen. Ook het runnen van een B&B zou hier tot de mogelijkheden behoren.
De Neustadtstrasse is een rustige straat met weinig verkeer, op korte afstand van het centrum gelegen en met alle voorzieningen zoals supermarkt en basisschool op nog geen vijf fietsminuten. Emlichheim is een gemoedelijk dorp waar in de loop der jaren steeds meer Nederlanders zijn gaan wonen en dat op ongeveer tien autominuten ligt van de Nederlandse grens.

Al met al dus een woning met tal van mogelijkheden op een mooi plekje in een gezellig Duits dorp.

INDELING
Onderverdieping: Kelder met de cv-ketel en provisieruimte

Begane grond: Hal/entree met pvc-vloer en toilet. Woonkamer met pvc-vloer. Halfopen keuken met inbouwkeuken (2020), voorzien van apparatuur (o.a. combi-oven, koelkast, vaatwasser, keukeneiland). Twee slaapkamers. Badkamer (2014) met inloopdouche, wastafel, toilet en vloerverwarming. Aangebouwde garage met werkplaats./berging

1e verdieping: Overloop. Vijf slaapkamers, waarvan twee met toegang tot het balkon. Badkamer, casco klaar.

2e verdieping: Overloop. Slaapkamer. Zolderberging.

Extra informatie
- de woning beschikt over spouwisolatie en vloer- en glasisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren (momenteel afgesloten v/h gas)
- vraag voor meer informatie over kopen en wonen in Duitsland onze brochure aan
- verkoopkosten zijn voor rekening van zowel koper als verkoper. Ieder 3%
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252