Neuringe 23, Twist

€ 300.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

UPDATE
Momenteel is het in verband met grote drukte NIET meer mogelijk deze woning te bezichtigen.

Op een schitterend plekje net over de grens in Duitsland gelegen, omringd door landerijen en natuur en op zo'n 15 autominuten van de steden Emlichheim, Emmen, Nieuw-Amsterdam en Klazienaveen, deze vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen. De woning beschikt zowel op de begane grond als de verdieping over een keuken, badkamer en slaapkamers, waardoor hij dus uitermate geschikt is voor dubbele bewoning. De woning staat op ± 1.5 hectare grond en er zijn ook twee paardenboxen aanwezig, dus ook de dierenliefhebber vindt hier alles wat hij nodig heeft.
Vanaf 2008 is de grote verbouwing/modernisering gestart. Nog niet helemaal klaar. Dus eea moet nog afgewerkt worden.

Dankzij deze unieke combinatie van ligging en ruimte heb je hier dus tal van mogelijkheden en leent deze boerderij zich perfect voor mantelzorg, het runnen van een b&B, bedrijvigheid aan huis, (klein)veehouderij, hobbyisme of tal van andere unieke projecten.

De fraai aangelegde tuin heeft diverse terrassen, een grote vijverpartij en een eigen boomgaard. Ook staat daar nog een groot 'tuinhuis' (voormalige varkensstal) met een eigen keuken en met een overkapping van 7x7 meter.

De woning biedt kortom te veel om op te noemen en ligt bovendien qua prijs ook nog eens veel lager dan wat je in Nederland zou verwachten. Een unieke kans dus!

INDELING
Onderverdieping: Provisiekelder.

Begane grond: Hal/entree. Wasruimte met de diverse aansluitingen. Slaapkamer. Badkamer met toilet, douche en dubbele wastafel. Woonkeuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Royale woonkamer. Achterhal met berging en doorgang naar tweede toilet. Bijkeuken. Ruime deel met werkplaats en opslag.

1e verdieping: Overloop met toilet. Badkamer met douche en wastafel. Twee slaapkamers. Dichte keuken met inbouwkeuken. Woonkamer met eetgedeelte. Ruime slaapkamer met inloopkast/ kinderkamer.

2e verdieping: Bergzolder.

Extra informatie
- de woning is voorzien van spouw- en glasisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren en de houtkachel

Verkoopkosten voor rekening van zowel verkoper als koper. 2,5% incl per stel.
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252