Modem 2-i, Coevorden

€ 149.000 k.k.€ 1.000,00 p.m
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor dit object

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over dit object

Beste lezers,
We verkleinen onze elektronicawinkel en bieden de helft van de ruimte te koop of te huur aan, maar blijven open voor zaken.
Met vriendelijke groet,
Forcys Coevorden

Te koop of te huur
Modem 2 i, 7741 MJ Coevorden. Bedrijfsruimte met winkelfunctie.

Op een zichtlocatie aan de doorgaande weg van het bedrijven terrein "De Hare" een bedrijfsruimte met winkel/verkoopfunctie ! Gelegen aan de Printer, waar een diversiteit aan grootschalige verkoop plaatsvindt, biedt dit pand een uitstekende mogelijkheid om uw bedrijf te vestigen.

Coevorden is een gezellige stad in het oosten van Nederland, gelegen nabij de grens met Duitsland. Het is een stad met een rijke geschiedenis en heeft een prachtig historisch centrum met vele winkels en horecagelegenheden. Daarnaast heeft de stad een uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het pand is gelegen aan de doorgaande weg Printer en is dus goed bereikbaar met de auto. Daarnaast bevindt zich op loopafstand een bushalte met een directe verbinding naar het centrum van Coevorden en het treinstation.

De winkel/bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van maar liefst 120 m² op de begane grond, met een frontbreedte van 8 meter. De verdieping is deels begaanbaar, waardoor er extra ruimte gecreëerd kan worden. Het pand heeft een hoekligging, wat voor extra zichtbaarheid zorgt. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor en naast de deur op eigen terrein, wat ideaal is voor uw klanten.

Het pand is voorzien van alle gemakken, waaronder een systeemplafond, verwarming (cv-ketel uit 2022), elektra, gas en wateraansluiting. Tevens zijn er recent 24 zonnepanelen geplaatst á 450WP, waardoor het pand volledig energieneutraal is en er geen energiekosten zijn. Het pand is volledig geïsoleerd en kan direct worden aanvaard.

Kortom, dit bedrijfspand biedt een uitstekende mogelijkheid om uw bedrijf te vestigen op een zichtlocatie aan de doorgaande weg van het bedrijventerrein "De Hare". De stad Coevorden biedt vele mogelijkheden en heeft een uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als openbaar vervoer (ns-station op plm 1000 meter. Wacht niet langer en maak een afspraak voor een bezichtiging.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Interesse?

Plan een bezichtiging voor Modem 2-i.

Bel ons op 0524-525252 of WhatsApp via +31 524-525252 voor direct contact. Of laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring

WhatsApp met +31 524-525252