Over deze woning

Let op: de genoemde prijs is een 'bieden vanaf'-prijs!

In de populaire en kindvriendelijke woonwijk 'Heege' gelegen, deze ruime, vrijstaande woning met liefst zes (!) slaapkamers en bijna 700 m³ inhoud. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1993, staat op een kavel van 438 m² eigen grond en heeft de tuin op het zuidoosten liggen. Deze tuin is net nieuw aangelegd, relatief eenvoudig te onderhouden en bovendien voorzien van een dubbele overkapping, zodat je hier zomers heerlijk van het zonnetje kunt genieten. De ligging is sowieso erg fijn: in een verkeersluwe en rustige straat, op korte afstand van het centrum, sportvoorzieningen en scholen.

Een moderne, veelzijdige woning waar je niet aan hoeft te doen.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met extra groot toilet. Kantoorruimte. L-vormige woonkamer met laminaatvloer en schuifpui. Ruime keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur (o.a. gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron). Bijkeuken. Wasruimte/berging.

1e verdieping: Overloop. Vier slaapkamers, waarvan één voorzien van een eigen kleedkamer en één voorzien van eigen badmeubel met wasgelegenheid. Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en afzuiging. Doorgang naar de zolderberging boven de carport. Via vaste trap naar...

2e verdieping: Overloop. Vijfde slaapkamer, met dakraam. Zesde slaapkamer of recreatieruimte met de cv-kast (2016).

Extra informatie
- de woning is goed en volledig geïsoleerd
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- schilderwerk is buitenom in 2018 gedaan
- de tuin is pas opnieuw aangelegd (op foto's nog in aanleg)
- de genoemde prijs is een 'bieden vanaf'-prijs!


Disclaimer: de informatie over deze woning is met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat er iets niet correct is opgenomen. Daarom kunt u hieraan geen rechten ontlenen.
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31524525252