Laveringsveen 4, Dalen

€ 269.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een fraai plekje in Dalen gelegen, op loopafstand van een speelweide en het park, deze ruime tweekapper met liefst 129 m² woonoppervlakte en een aangebouwde garage! De woning is oorspronkelijk gebouwd in de jaren '90 en staat op 355 m² eigen grond. De garage is gesplitst waardoor je op de begane grond ook een geïsoleerde werk- of hobbyruimte hebt. De locatie is daarnaast erg fijn: in een verkeersluwe straat en in een kindvriendelijke buurt, met het centrum van het dorp met zijn voorzieningen, de basisschool en het NS-station allemaal binnen vijf fietsminuten afstand.

Dankzij de vaste trap naar zolder heb je hier de mogelijkheid om relatief eenvoudig een vierde slaapkamer te realiseren, waardoor hier ook voor gezinnen voldoende ruimte is. De achtertuin is daarnaast goed omsloten, waardoor je daar 100% privacy hebt. Ook vind je daar een vrijstaand schuurtje voor opslag.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet. L-vormige woonkamer. Halfopen keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Bijkeuken met de wasmachine aansluiting en de cv-ketel (2019). Aangebouwde garage, opgesplitst in werk- of hobbyruimte en garage.

1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers. Badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. Via vaste trap naar...

2e verdieping: Royale zolder met mogelijkheid voor een vierde slaapkamer.

Extra informatie
- de woning beschikt over dak- en glasisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- het toilet beneden is in 2021 vervangen
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252