Kromme Elleboog 4, Coevorden

€ 235.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Een prachtig, historisch pand in het centrum van de stad, deze stadsboerderij uit het begin van de twintigste eeuw, gebouwd in 1920, met grote deel (± 6x9 meter) en unieke elementen die herinneren aan zijn agrarische verleden, zoals de baanderdeuren, het luik naar de hooizolder en het stalraampje. Deze unieke woning heeft met 914 m³ veel inhoud en ligt heerlijk op loopafstand van alle voorzieningen van de stad, maar ook het NS-station en diverse sportgelegenheden.

Zoek jij naar een ruime, karakteristieke woning met een bijzonder verleden in het centrum van de stad? Dan moet je hier zeker een kijkje komen nemen!

INDELING
Onderverdieping: Kelder.

Begane grond: Entree/gang. Woonkamer v.v. laminaatvloer en gaskachel met schouw. Woonkeuken met gaskachel, eiken inbouwkeuken met enige apparatuur; oven, koelkast , kookplaat en afzuigkap. Achterhal/bijkeuken met toilet, geiser, vaste kasten en douche met wastafel. Slaapkamer met twee vaste kasten. Royale deel (±6x9) met baanderdeuren, ook te gebruiken als garage.

1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers. Zolder of recreatieruimte (± 6x10 meter) met mogelijkheid voor extra slaapkamer(s).

2e verdieping: Vliering.
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252