Kembrugweg 1, Schuinesloot

€ 450.000 k.k.
Makelaar Herman Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een werkelijk unieke locatie gelegen en dus een kans die maar zelden voorbij komt, omringt door groen en landerijen en met het bos letterlijk aan je achtertuin, deze vrijstaande woning/woonboerderij met grote vrijstaande garage. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1918 en bied je alles wat deze regio zo mooi maakt: rust, ruimte en prachtige natuur. Vanuit je achtertuin loop je via het bruggetje zo het achtergelegen bos in, terwijl de omgeving zich verder kenmerkt door weilanden en groen. Desondanks is ook de bewoonde wereld niet ver weg: op nog geen twee kilometer afstand vind je al de basisschool van Schuinesloot, terwijl ook het plaatsje De Krim met al zijn voorzieningen binnen vijf autominuten bereikbaar is. Een ideale woning dus voor wie graag landelijk en in alle rust wil wonen, maar toch liever niet de ver van de voorzieningen.

De woning staat op een kavel van 2600 m² en heeft een fraai aangelegde tuin met diverse terrassen, twee dierenweides en een kippenren. De woning beschikt daarnaast over een inpandige garage/werkplaats met brug en een grote, vrijstaande garage van 8x6 meter. Ideaal dus ook voor hobbyisme of bedrijvigheid aan huis. Dankzij de aanwezigheid van slaap- en badgelegenheid op de begane grond is de woning levensloopbestendig, terwijl je ook ruimte genoeg hebt voor een eigen kantoor. Werk je dus veel vanuit huis? Ook dat is hier geen enkel probleem!

Zoals gezegd is deze woning een unieke kans die maar weinig voorbij komt. Wil jij graag landelijk wonen op een prachtige locatie en in een oase van rust? Dan doe je er goed aan zo snel mogelijk een afspraak in te plannen!

INDELING
Begane grond: Hal/entree. Woonkeuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Ruime, L-vormige woonkamer. Slaapkamer/kantoor met vaste kasten. Bijkeuken met de cv-ketel (2020) en de diverse aansluitingen en een trapkast. Badkamer met ligbad en wastafel. Tweede slaapkamer/kantoor. Garage/werkplaats met brug en bergzolder.

1e verdieping: Overloop met knieschotberging (2x). Drie slaapkamers.

Extra informatie
- de woning beschikt over glasisolatie en deels over spouw- en dakisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252